FIX: ?? BizTalk ????? 2013 ?? BizTalk ????? 2009 ??? ???. xml ??????????? ?? ??????? Xpath ??? ????????? ???? ?? ??? XpathMutatorStream ???? ?? ????? ???? ?? ????

???? ?????? ???? ??????
???? ID: 2851429 - ?? ???????? ?? ?????? ??? ?? ?? ???? ???? ???? ??.
??? ?? ??????? ???? | ??? ?? ??????? ????

?? ????? ??

?????

?? ???????? ?? ????? ????:
  • ?? Microsoft BizTalk ????? 2013 ?? BizTalk ????? 2009 ??? ???. xml ??????????? ?? ??????? Xpath ??? ????????? ???? ?? ??? XpathMutatorStream ???? ?? ????? ?????
  • ??? ????????. xml ????????? ??? ??? ?????? ?? ??? ???? ???? ????
  • ???. xml ????????? ??? ?????? ???? ?? ??? ??? ?????????????? ???? ??, ?? ????? ???? ???????, schema-wise ?? ?????. xml ????????? ???
?? ???????? ???, Xpath ??? ??????????? ????????? ??? ???? ???

????????

????? ?????? ???????

BizTalk ????? 2009

?? ?????? ?? ?? ???? ???? ???????? BizTalk Server 2009 ?? ??? ????? ?????? ?????? 7 ??? ????? ???
????? ??????? ???? ?? ????? ?? ???? ??? ???? ??????? ?? ??? ????? ??????, ????? BizTalk ????? 2009 ?? ??? ????? ?????? ?????? 7.

BizTalk ????? 2013

?? ?????? ?? ?? ???? ???? ???????? BizTalk Server 2013 ?? ??? ????? ?????? ????? 2 ??? ????? ???
????? ??????? ???? ?? ????? ?? ???? ??? ???? ??????? ?? ??? ????? ??????, ????? ????? ?????? ????? 2 BizTalk Server 2013 ?? ???.

??????

Microsoft ?? ?????? ?? ?? ?? ?? "?? ?? ????" ???? ??? ???????? Microsoft ???????? ??? ?? ?????? ??.

???

???? ID: 2851429 - ????? ???????: 01 ??????? 2014 - ??????: 2.0
???? ???? ???? ??:
  • Microsoft BizTalk Server 2009 Branch
  • Microsoft BizTalk Server 2009 Developer
  • Microsoft BizTalk Server 2009 Enterprise
  • Microsoft BizTalk Server 2009 Standard
  • Microsoft BizTalk Server 2013 Branch
  • Microsoft BizTalk Server 2013 Developer
  • Microsoft BizTalk Server 2013 Enterprise
  • Microsoft BizTalk Server 2013 Standard
??????:
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbbts kbmt KB2851429 KbMthi
???? ?????? ????????
??????????: ?? ???? ?? ???? ??????? ?? ????? ?? Microsoft ????-?????? ?????????? ?????? ?????? ???? ??? ??. Microsoft ???? ??? ????-???????? ?? ????-???????? ????? ?????? ?? ???? ???????? ???? ?? ???? ????? ????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???? ???? ???? ??? ????? ??. ???????, ????-???????? ???? ????? ???? ???? ???? ???. ?????, ????????, ?????-???? ?? ??????? ?? ???????? ?? ???? ???, ???? ?? ??? ?????? ???? ???? ??? ????? ??? ?? ???? ??. Microsoft ??????? ??? ???? ?? ?????? ?? ??????????, ????????? ?? ??? ?????? ?? ???? ????? ?? ???? ???????? ?? ??? ???? ????? ?? ??? ????????? ???? ??. Microsoft ????-?????? ?????????? ?? ????? ?????? ?? ?? ??? ??.