Een nieuwe pagina in een Visio-tekening invoegen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 285027 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel beschrijft de twee manieren waarop u kunt nieuwe invoegen lege pagina's in Microsoft Office Visio-tekening.

Meer informatie

Elke Visio-tekening bevat ten minste één voorgrond pagina en kan ook een of meer achtergrond pagina's bevatten. Een achtergrond is een pagina die achter een voorgrond pagina wordt weer gegeven.

OPMERKING:Een achtergrond pagina maken als u wilt dat dezelfde shape wilt weer geven op meer dan één teken pagina. Zo kunt u plaatsen een algemene grafische element, zoals een bedrijfslogo of een rand op een achtergrond. Het element wordt weer gegeven op elke pagina waaraan u de achtergrond wilt toewijzen. U kunt slechts één toewijzen achtergrond naar de voorgrond, maar elke achtergrond kan ook een achtergrond hebben. zodat u achtergronden gebruiken kunt om een gelaagd effect te maken.

Methode 1: Gebruik het tabblad pagina in de tekening

Pagina tabs bevinden zich in de link erben eden hoek van het teken venster en elk tabblad bevat de naam van een pagina. Klik op een pagina tab om de bijbehorende pagina actief. Blader door de pagina tab bladen, gebruikt u het tabblad schuif knoppen links van de tab bladen.

Een pagina wilt invoegen, voert u de deze stappen:
 1. Een tekening opent in Visio.
 2. Klik in de link erben eden hoek van het teken venster, op de tabblad pagina en klik opPagina invoegenin het snelmenu.
 3. HetPagina-eigenschappentabblad van hetPagina-instellinghet dialoog venster wordt weer gegeven en wordt u gevraagd of u de naam van de pagina.
 4. Klik opOK.

Methode 2: Gebruik het Menu invoegen

 1. Een tekening opent in Visio.
 2. In Visio 2007, Visio 2002 of Visio 2003, klikt u opNieuwe paginaop deInvoegenmenu. In Visio 2000, klikt u opPaginaop deInvoegenmenu.
 3. HetPagina-eigenschappentabblad van hetPagina-instellinghet dialoog venster wordt weer gegeven en wordt u gevraagd of u de naam van de pagina.
 4. Klik opOK.

Referenties

Voor meer informatie over het maken van een nieuwe achtergrond pagina in Visio, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
305325Het instellen van een achtergrond pagina in Visio

Eigenschappen

Artikel ID: 285027 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Visio Professional 2007
 • Microsoft Office Visio Standard 2007
 • Microsoft Office Visio Professional 2003
 • Microsoft Visio 2002 Professional Edition
 • Microsoft Visio 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB285027 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:285027

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com