Kan niet afdrukken of HTML-Document goed bekijken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 284274
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u afdrukt of bekijkt een HTML-document, het document mogelijk niet correct weer gegeven en pagina-einden kunnen onjuist worden berekend.

Dit probleem treedt niet op bij Internet Explorer 5. 01.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden met een HTML-document met een specifieke volg orde van codes (<iframe>, gevolgd door een <span>blok met een stijl = ken merk "Breedte: xxx") en tabellen bevat. </span></iframe>

Workaround

Dit probleem wilt omzeilen, gebruikt u een van de volgende methoden:
  • Vervang de code <span>in een<div>label.</div></span>
  • Toevoegen een<br>label na de tag.
  • Toevoegen een<h1>label gevolgd door een</h1>label na de tag.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.

Eigenschappen

Artikel ID: 284274 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbenv kbprb kbmt KB284274 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:284274
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com