Kan ikke søke på områder for leietakeradministrasjon etter oppgradering av SharePoint Foundation 2010 til 2013 for SharePoint Foundation

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2838141 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når du oppgraderer Microsoft SharePoint Foundation 2010 (som er konfigurert for multi-tenancy) til Microsoft SharePoint Foundation-2013, fungerer ikke funksjonen for søk. Når en bruker prøver å søke etter områder for leietakeradministrasjon, returneres ingen søkeresultater.

Årsak

Denne virkemåten er standard. SharePoint Foundation-2013 har ikke støtte for å søke etter områder for leietakeradministrasjon. Lage partisjonert SharePoint Server-applikasjoner krever en enterprise-lisens, og er derfor ikke mulig med SharePoint Foundation 2013.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2838141 - Forrige gjennomgang: 24. april 2013 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft SharePoint Foundation 2010
  • Microsoft SharePoint Foundation 2013
Nøkkelord: 
kbsurveynew kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB2838141 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2838141

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com