Beschrijving van DualView in Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 283674 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Dit artikel beschrijft de DualView-functie in Microsoft Windows XP.

Meer informatie

DualView is een uitbreiding van de voorziening voor meerdere monitors in Microsoft Windows 2000. Sommige geavanceerde beeld scherm adapters en veel draag bare computers ondersteunen twee interfaces op hetzelfde beeld scherm adapter. In portable computers, deze functionaliteit omvat de interne weergave en het externe Connector voor een monitor of een andere weergave. DualView kan twee interfaces verschillende uitgangen weer geven op hetzelfde moment.

Mogelijke scenario's voor DualView omvatten het volgende:

  • Een gebruiker heeft een draag bare computer in een kantoor en moet worden gegevens uit twee programma's tegelijk weer geven. Door verbinding maken met een externe monitor de draag bare computer, kan de gebruiker gebruiken beide monitoren tegelijk uit dezelfde computer.
  • IT-beheerders detecteert dat er beperkt wordt uitbreidings ruimte in het midden van een computer. DualView kan de beheerder twee beeld schermen op één systeem verbinding maken via één beeld scherm adapter is twee uitvoer connectors, in tegenstelling tot het gebruik van meerdere adapters.
Ga als volgt te werk om de DualView inschakelen:
  1. Rechter muis knop op het bureau blad en klik vervolgens opEigenschappen.
  2. Uit deWeer geveneigenschappenvenster, selecteer deInstellingentabblad.
  3. Selecteer deBeeld scherm, en selecteer vervolgens deUitbreiden, bureau blad naar de monitoroptie.
Voor meer informatie over ondersteunde beeld scherm adapters Klik op het volgende artikelnummer om het artikel in door de DualView-functie de Microsoft Knowledge Base:
307397Ondersteunde beeld scherm Adapters voor meerdere Monitors en Dualview

Eigenschappen

Artikel ID: 283674 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbdisplay kbinfo kbmt KB283674 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:283674

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com