Indicator de așteptare mesaj pe telefon de berbec care execută Lync Phone Edition nu nap off după ce utilizatorul joacă toate nedeschise Voce poștă

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2829269 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Implementați un server Microsoft Exchange Server unificată mesaj (UM) într-un mediu Microsoft Lync Server 2010 pentru a oferi poștă poștă vocală pentru utilizatorii Enterprise voce.
  • Un utilizator cu UM activat Sistem de voce pentru întreprinderi semne la un client Lync 2010. Client Lync 2010 este asociat cu un telefon de berbec care execută Lync telefon a redacta.
  • Utilizatorul primește un mesaj de poștă poștă vocală într-o cutie poștală, iar mesajul așteptare (DMI) indicatorul se aprinde.
  • Utilizatorul joacă poștă poștă vocală.
În acest scenariu, indicatorul de așteptare mesaj nu nap off cum era de așteptat.

Cauză

Această problemă se produce deoarece la telefon de berbec nu actualiza statutul de sistemul de poștă poștă vocală atunci când consolidare servicii Exchange Web sunt folosite pentru a interoga statutul de poștă poștă vocală.

Rezoluție

Pentru a rezolva această problemă, instalați unul dintre următoarele actualizări cumulativ:
  • 2819315 Descrierea de actualizarea cumulativă pentru ediția de telefon Lync pentru Aastra 6721ip și Aastra 6725ip: aprilie 2013
  • 2819320 Descrierea de actualizarea cumulativă pentru ediția de telefon Lync pentru HP 4110 și HP 4120: aprilie 2013
  • 2819322 Descrierea de actualizare cumulativă pentru Lync Phone Edition pentru Polycom CX500, Polycom CX600 și Polycom CX3000 telefoane: aprilie 2013

Informații suplimentare

Pentru informații suplimentare despre indicatorul de așteptare mesaj, du-te la următorul site Web Microsoft:
Informații generale despre indicatorul de așteptare mesaj
Pentru mai multe informații despre implementarea local Exchange UM pentru a oferi Lync Server 2010 de poștă poștă vocală, du-te la următorul site Web Microsoft:
Cum de a implementa local Exchange UM pentru a oferi Lync Server 2010 poștă vocală
Pentru mai multe informații despre poșta poștă vocală cu UM, du-te la următorul site Web Microsoft:Produsele ter?e despre care acest articol discută sunt produse de companii independente de Microsoft. Microsoft face nici o garanție, sugerată sau în alt mod, despre performanța sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 2829269 - Ultima examinare: 24 mai 2013 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft Lync 2010 Phone Edition for Aastra 6721ip and Aastra 6725ip
  • Microsoft Lync 2010 Phone Edition for HP 4110 and HP 4120
  • Microsoft Lync 2010 Phone Edition for Polycom CX500, Polycom CX600 and Polycom CX3000
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2829269 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2829269

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com