Inconsistente opties voor energiebeheer op bepaalde Windows 8 of Windows-RT-apparaten

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2823250 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Als u bepaalde Windows 8 of Windows-RT-apparaten, zijn er inconsistente opties in de instellingen voor energiebeheer.

Scenario 1

Stel dat u een Windows 8 Tablet PC met een Intel Atom-processor worden uitgevoerd en u wilt kiezen wat de knop doet. Echter, de beschikbare opties in Geavanceerde instellingen afwijken van de opties in Systeeminstellingen.

Opmerking Er zijn twee locaties in Energiebeheer kunt u instellingen voor de knop wijzigen. Als u deze opties wilt weergeven, als volgt te werk:
 1. Opties voor energiebeheer in het Configuratiescherm te openen en tik vervolgens op Kies wat de / uit-knoppen doen. Onder Accu of Netstroom, de Wanneer ik op de knop drukt vervolgkeuzelijst bevat de volgende opties:
  • Niets doen
  • Slaapstand
  • Afsluiten
 2. Opties voor energiebeheer in het Configuratiescherm te openen, tikt u op Schema-instellingen wijzigen Tik naast het huidige geselecteerde energieschema op Geavanceerde energie-instellingen wijzigen, vouw / Uit-knoppen en deksel, vouw Power knopactie, de Accu of Netstroom vervolgkeuzelijst bevat de volgende opties:
  • Niets doen
  • Slaapstand
  • Afsluiten

Scenario 2

Stel dat u een Windows-RT-apparaat hebt en u wilt kiezen wat de knop doet. In dit geval deSlaapstand optie ontbreekt onder de opgegeven opties in Geavanceerde instellingen.

Oplossing

Cumulatieve Update-informatie

U kunt dit probleem oplossen door de cumulatieve update voor Windows 8 en Windows Server 2012 2822241 te installeren. Voor meer informatie over het verkrijgen van deze cumulatieve update-pakket, klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2822241 Cumulatieve update voor Windows 8 en Windows Server 2012: April 2013

Meer informatie

Voor meer informatie over de software-update terminologie, klik op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft software-updates te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 2823250 - Laatste beoordeling: dinsdag 9 april 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows 8
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows 8 Pro
 • Windows RT
Trefwoorden: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2823250 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2823250

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com