Kan vara Utloggade användarsessioner oväntat när dubbla IP-adresser identifieras i Windows Multipoint Server 2011

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2823176 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

Windows Multipoint Server 2011 använder Remote Desktop IP-virtualisering för att tilldela en unik IP-adress för varje användare vid inloggning. Om DHCP inte tillhandahålla en unik IP-adress inom den tidsram som allokeras för denna begäran, det finns ingen mekanism för försök och en icke-unik IP-adress har tilldelats sessionen. Dubbla IP-adresser kan bara identifieras. När detta inträffar kan användarsessioner loggas ut oväntat.

Lösning

Information om snabbkorrigeringen

En snabbkorrigering är tillgänglig från Microsoft. Den här snabbkorrigeringen är emellertid avsedd att åtgärda de problem som beskrivs i denna artikel. Den här snabbkorrigeringen är endast till för datorer med problemet som beskrivs i denna artikel. Den här snabbkorrigeringen kan komma att testas igen. Om ni inte störs alltför mycket av detta problem rekommenderar vi att du väntar på nästa programuppdatering som innehåller den här snabbkorrigeringen.

Om snabbkorrigeringen är tillgänglig för hämtning, finns en "Snabbkorrigeringen är tillgänglig" längst upp i den här Knowledge Base-artikeln. Inte kontaktar du Microsoft Support för att få snabbkorrigeringen.

Obs! Om det uppstår ytterligare problem eller felsökning krävs, kan du behöva skapa en serviceförfrågan. De vanliga supportkostnaderna gäller för övriga supportfrågor och problem som inte uppfyller kraven för den här snabbkorrigeringen. En fullständig lista över telefonnummer för Microsofts kundtjänst och Support eller för att skapa en serviceförfrågan, finns på följande Microsoft-webbplats:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! "Snabbkorrigeringen är tillgänglig"-formuläret visar de språk som snabbkorrigeringen är tillgänglig. Om ditt språk inte visas beror det på att en snabbkorrigering inte är tillgänglig för det aktuella språket.

Förutsättningar

Du måste ha Windows Multipoint Server 2011 installerat på Windows Server 2008 R2 servicepack 1 i den här snabbkorrigeringen.

Information om omstart

Du måste starta om datorn när du har installerat snabbkorrigeringen.

Information om ersättning

Den här snabbkorrigeringen ersätter inte någon tidigare utgiven snabbkorrigering.

Filinformation

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Den engelska versionen av den här snabbkorrigeringen har de filattribut (eller senare) som visas i följande tabell. Datum och tider för dessa filer anges i UTC-tid (UTC). När du visar filinformationen konverteras den till lokal tid. Om du vill se skillnaden mellan UTC-tid och lokal tid kan du använda den Tidszon fliken i den Datum och tid objekt på Kontrollpanelen.
Filinformation för Windows Server 2008 R2
Viktigt! Snabbkorrigeringar för Windows 7 och Windows Server 2008 R2 snabbkorrigeringar ingår i samma paket. Däremot finns snabbkorrigeringar på sidan för begäran av snabbkorrigeringar listade under båda operativsystemen. Välj snabbkorrigeringen som nämns under "Windows 7 och Windows Server 2008 R2" på sidan om du vill begära snabbkorrigeringspaket som gäller för ett eller båda operativsystemen. Läs alltid avsnittet "Gäller för" i artiklarna för att fastställa i vilket operativsystem varje snabbkorrigering gäller.
 • Filer som gäller en viss produkt, SR_Level (RTM, SPn), och verksamhetsgren (LDR, GDR) framgår av undersöker versionsnumren som visas i följande tabell.
  Dölj tabellenVisa tabellen
  VersionProduktMilstolpeVerksamhetsgren
  6.1.7601.22-xxxWindows Server 2008 R2SP1LDR

 • I MANIFESTET (.manifest) och MUM filerna (.mum) som installeras för de olika är anges separat i den "Ytterligare filinformation för Windows Server 2008 R2 och Windows 7" avsnitt. MUM- och MANIFEST-filer och filer för tillhörande säkerhetskatalogfiler (.cat), är mycket viktigt att bibehålla statusen för de uppdaterade komponenterna. Säkerhetskatalogfilerna som inte har attribut listade är signerade med en digital Microsoft-signatur.
För alla x 64-baserade versioner stöds Windows Server 2008 R2
Dölj tabellenVisa tabellen
FilnamnFilversionFilstorlekDatumTidPlattform
Tsvipcli.dll6.1.7601.2231441,98402-Maj-201305:16x 64
Tsvipsrv.dll6.1.7601.22314169,98402-Maj-201305:16x 64
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed


Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Mer Information

Den här snabbkorrigeringen innehåller följande:
 • En valfri försök mekanism för IP-virtualisering DHCP-lån förvärv.
 • En valfri mekanism för att tvinga användaren att logga ut om en unik IP-adress inte kan fås.

Ytterligare filinformation

Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed

Ytterligare filinformation för Windows Server 2008 R2

Ytterligare filer för alla x 64-baserade versioner av Windows Server 2008 R2 som stöds
Dölj tabellenVisa tabellen
FilnamnAmd64_microsoft-windows-t...tsappsrv - component_31bf3856ad364e35_6.1.7601.22314_none_cd83f631223cd2dd.manifest
FilversionEj tillämpligt
Filstorlek16,167
Datum (UTC)02-Maj-2013
Tid (UTC)17:56
PlattformEj tillämpligt
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Egenskaper

Artikel-id: 2823176 - Senaste granskning: den 12 juni 2013 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 på följande plattformar
  • Windows Multipoint Server 2011 Premium
  • Windows Multipoint Server 2011 Standard
Nyckelord: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbbug kbmt KB2823176 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2823176

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com