Artikel-id: 2822317 - Visa produkter som artikeln gäller.

Lösning

Innan du börjar rekommenderar vi att du läser avsnittet Mer information för att hitta artiklar som omfattar specifika installationsproblem. Om ditt problem inte finns med bör du köra följande Fix it i denna artikel först:
Dölj bildenVisa bilden
assets fixit1
Lös det här problemet
Microsoft Fix it
Dölj bildenVisa bilden
assets fixit2

VIKTIGT Dialogrutan Filhämtning visas längst ned i Internet Explorer-fönstren. När du hämtar en Fix it klickar du på Spara i dialogrutan Filhämtning. När du har gjort det klickar du på Öppna mapp letar upp filen (namnet ska börja med O15CTRRemove) och dubbelklickar på den för att köra Fix it. Om du klickar på Öppna kan du få problem med att köra Fix it.

Dölj bildenVisa bilden
3006424

När du har kört Fix it startar du om datorn och försöker sedan att installera om Office.

Om Office-installationsproblemet kvarstår gör du så här:
Inaktivera tillfälligt antivirusprogrammet och brandväggen
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Antivirusprogram eller program mot skadlig kod kan eventuellt störa Office-installationen. Försök att inaktivera eller tillfälligt avinstallera programvaran. Mer information finns i följande artikel: Inaktivera antivirusprogram.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
Testa att uppdatera routerns inbyggda programvara
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Inaktuell inbyggd programvara i routern kan orsaka fel när du hämtar och installerar Office 2013. Mer information om hur du gör detta får du genom att kontakta routertillverkaren.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
Använd Diskrensning för att ta bort temporära filer och temporära Internetfiler
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Använd Diskrensning för att ta bort temporära Internetfiler och temporära filer från datorn.

Mer information om hur du använder Diskrensning finns i den här artikeln om du har Windows 7: Ta bort filer med Diskrensning. Du kan även läsa den här artikeln om du har Windows 8: Ta bort filer med Diskrensning (Windows 8).

Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
Återställ inställningar för Internet Explorer
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Om du vill veta hur du återställer inställningarna klickar du på den version av Internet Explorer som finns på datorn:
  • Internet Explorer 10
  • Internet Explorer 9
  • Internet Explorer 8
Vet du inte vilken version av Internet Explorer du har? Klicka på knappen Verktyg och sedan Om Internet Explorer.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
Stoppa utskriftshanteraren
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Gör så här om Office-installationen låser sig mellan 80 och 90 procent:
  1. På en Windows 8-dator skriver du services.msc på Startskärmen och trycker eller klickar på tjänster i resultatlistan.
    På en Windows 7-dator klickar du på Start > Kör, skriver services.msc och klickar sedan på OK.

2. Titta igenom listan över tjänster, leta upp Utskriftshanterare och öppna den.
  3. Tryck eller klicka på Stoppa och sedan på OK.
  4. Försök installera Office igen.
  5. När Office är installerat på datorn går du tillbaka till listan med tjänster och öppnar Utskriftshanterare.
  6. Tryck eller klicka på Starta och sedan på OK.
Mer information finns i Microsoft Office 2013 eller Office 365 låser sig vid installationen.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
Ta bort äldre versioner av Office
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Sök i Program och funktioner i Kontrollpanelen efter tidigare versioner av Office på datorn. Om du hittar en tidigare version klickar du på Avinstallera.

Obs! Innan du avinstallerar en tidigare version av Office kanske du behöver leta upp produktnyckeln och installationsmedia som medföljde produkten ifall du skulle vilja installera om programmet senare.

Om det uppstår problem med att avinstallera den tidigare versionen av Office använder du lämplig Fix it i denna artikel för att ta bort Office från datorn: Avinstallera Office 2003-, Office 2007- eller Office 2010-paketen om det inte går att avinstallera från Kontrollpanelen.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
Starta Internet Explorer utan tillägg
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Om installationen misslyckas direkt efter att du har klickat på Installera kanske problemet har att göra med Internetwebbläsaren. Försök starta Internet Explorer utan tillägg:
  1. På en Windows 8-dator skriver du kör på Startskärmen och trycker eller klickar på kör i resultatlistan (eller trycker på Windows-tangenten + R).
    På en Windows 7-dator klickar du på Start > Kör (eller trycker på Windows-tangenten + R).
  2. Skriv iexplore -extoff och tryck eller klicka på OK.
  3. Försök installera Office igen.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
Kör Systemfilsgranskaren: sfc /scannow
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Kommandot sfc /scannow genomsöker alla skyddade systemfiler och ersätter felaktiga versioner med korrekta Microsoft-versioner. Välj ditt operativsystem för att få anvisningar om hur du kör Systemfilsgranskaren:

För Windows 8
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
  1. Svep in från skärmens högra kant och tryck på Sök.
    (Om du använder en mus pekar du på skärmens övre högra hörn, flyttar muspekaren nedåt och klickar på Sök.)

2. Ange kommandotolken i sökrutan.
  3. Svep nedåt eller högerklicka på Kommandotolken i resultatlistan och tryck eller klicka sedan på Kör som administratör.
  4. I fönstret Administratör: Kommandotolken skriver du följande kommando och trycker på Retur: sfc /scannow.
  5. Försök att installera Office igen när genomsökningen av systemet är klar.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
För Windows 7
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
  1. Klicka på Start > Alla program > Tillbehör och högerklicka sedan på Kommandotolken och välj Kör som administratör.
  2. Skriv följande kommando i kommandotolken och tryck på Retur: sfc /scannow.
  3. Försök att installera Office igen när genomsökningen av systemet är klar.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
Inaktivera maskinvaruacceleration
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Ibland kanske det inte är klart om installationen har slutförts eller inte. Om du ser Office 2013-genvägar på Startskärmen i Windows 8 eller under Alla program > Microsoft Office 2013 i Windows 7 har installationen troligen slutförts som den ska.

Om problemet uppstår när du försöker starta något av Office-programmen och det kraschar eller ingenting händer (skärmen kanske blinkar till en kort stund) kan det vara problem med bildskärmskortets kompatibilitet. Lös problemet genom att följa instruktionerna för inaktivering av maskinvaruacceleration i denna artikel: Visuella funktioner och videokvaliteten i Office 2013 kan skilja sig från en dator till en annan.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
Återställ Schemaläggaren
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
I Office 2013 används Schemaläggaren under installationen. Om något går fel med Schemaläggaren kan det förhindra att Office installeras. Gör så här om du vill rensa alla återstående schemalagda aktiviteter:

För Windows 8
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Försök först starta Schemaläggaren:
  1. Svep in från skärmens högra kant och tryck på Sök.
    (Om du använder en mus pekar du på skärmens övre högra hörn, flyttar muspekaren nedåt och klickar på Sök.)

2. Ange kommandotolken i sökrutan.
  3. Svep nedåt eller högerklicka på Kommandotolken i resultatlistan och tryck eller klicka sedan på Kör som administratör.
  4. I fönstret Administratör: Kommandotolken skriver du följande kommando och trycker på Retur: net start schedule.
  5. Försök installera Office igen.
Om Office-installationen misslyckas gör du så här:
  1. Svep in från skärmens högra kant och tryck på Sök.
  2. Ange Schemalägg aktiviteter i sökrutan och tryck eller klicka sedan på Inställningar.
  3. Tryck eller klicka på Schemalägg aktiviteter i resultatlistan.
  4. Expandera Bibliotek för Schemaläggaren > Microsoft > Office och tryck eller klicka på Office.
  5. Kontrollera om det finns en aktivitet i listan som börjar med ordet "Office" i det översta fönstret i mitten under kolumnen Namn.
  6. Tryck och håll ned eller högerklicka på var och en av dessa "Office"-aktiviteter och tryck eller klicka på Ta bort.
  7. Starta om Windows och försök installera Office igen.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
För Windows 7
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Försök först starta Schemaläggaren:
  1. Klicka på Start > Alla program > Tillbehör och högerklicka sedan på Kommandotolken och välj Kör som administratör.
  2. Skriv följande kommando i kommandotolken och tryck på Retur: net start schedule.
  3. Försök installera Office igen.
Om Office-installationen misslyckas gör du så här:
  1. Klicka på Start, skriv schemaläggaren i sökrutan och tryck på Retur.
  2. Expandera Bibliotek för Schemaläggaren > Microsoft > Office och klicka på Office.
  3. Kontrollera om det finns en aktivitet i listan som börjar med ordet "Office" i det översta fönstret i mitten under kolumnen Namn.
  4. Högerklicka på var och en av dessa "Office"-aktiviteter och klicka på Ta bort.
  5. Starta om Windows och försök installera Office igen.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
Försök med en kabelanslutning
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Försök att ansluta datorn med en nätverkskabel istället för att använda en trådlös anslutning. Detta kan även påskynda hämtningen och installationen.
Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed
Skapa en ny Windows Admin-profil (endast Windows 7)
Dölj bildenVisa bilden
assets folding start collapsed
Skapa en ny Windows-profil och försök sedan installera Office.

Skapa först ett nytt Windows-konto genom att följa instruktionerna i denna artikel: Skapa ett användarkonto.

Lägg sedan till det användarkonto som du just skapat i gruppen Administratörer. Gör så här:
  1. Öppna Kontrollpanelen.
  2. Klicka på Användarkonton.
  3. Klicka på Ge andra användare åtkomst till den här datorn.
  4. Välj den användare som du skapat och klicka på Egenskaper.
  5. Klicka på fliken Gruppmedlemskap.
  6. Välj Administratör och klicka på OK och sedan på OK igen.

Dölj bildenVisa bilden
assets folding end collapsed

Mer Information

Om du får något av dessa felmeddelanden eller problem finns det befintliga artiklar som löser problemet:

Dölj tabellenVisa tabellen
Om du får följande fel eller problem:Läs den här artikeln:
Det går inte att hitta integratedoffice.exe.
Korrigera installationsfel för integratedoffice.exe i Office 2013 eller Office 365.
Installationsprogrammet för Office låser sig vid en viss procent.Microsoft Office 2013 eller Office 365 låser sig under installationen.
Installationsprogrammet för Office är långsamt.Det går långsamt att hämta Office 2013.
Något gick fel och det går inte att logga in just nu. Försök igen senare.
Fel: "Något gick fel och det går inte att logga in just nu" när du försöker installera Office 2013.
Det gick inte att installera din Office-produkt eftersom du inte har ett modernt Windows-operativsystem.
Varför går det inte att installera Office 2013 i Windows XP eller Windows Vista?
Det går inte att verifiera signaturen för filerna som krävs för att installera Office-produkten.
Installationsfelet "Det går inte att verifiera signaturen" med Microsoft Office.
Det gick inte att installera Office (32-bitarsversionen) eftersom du har dessa 64-bitarsprogram av Office-på datorn.
Varför går det inte att installera både 32- och 64-bitarsversioner av Office 2013?
Det går inte att installera 32- och 64-bitarsversioner av Office sida vid sida.
Varför går det inte att installera både 32-och 64-bitarsversioner av Office 2013?