Artikkel-ID: 2822317 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Løsning

Før du starter, anbefaler vi at du leser Mer informasjon for å finne artikler som kan dekke spesifikke installasjonsproblemer. Hvis problemet ditt ikke er oppført, anbefaler vi at du kjører følgende løsning i artikkelen først:
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets fixit1
Løs dette problemet
Microsoft Fix it-løsning
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets fixit2

VIKTIG! Dialogboksen Filnedlasting vises nederst i Internet Explorer-vinduer. Når du laster ned Fix it-løsningen, klikker du Lagre i dialogboksen Filnedlasting. Når dette er gjort, klikker du Åpne mappe, finner filen (navnet skal begynne med O15CTRRemove) og dobbeltklikker den for å kjøre Fix it-løsningen. Hvis du klikker Åpne, kan du få problemer med å kjøre Fix it-løsningen.

Skjul dette bildetVis dette bildet
3006410

Etter at du har kjørt Fix it-løsningen, starter du datamaskinen på nytt og forsøker å installere Office på nytt.

Hvis installasjonsproblemene med Office vedvarer, kan du følge denne fremgangsmåten:
Deaktiver antivirusprogrammet og brannmuren midlertidig
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Antivirusprogrammer eller programvare for beskyttelse mot skadelig programvare kan komme i konflikt med Office-installasjonen. Prøv å deaktivere eller avinstallere programvaren midlertidig. Les denne artikkelen hvis du vil ha mer informasjon: Deaktiver antivirusprogramvare.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
Prøv å oppdatere fastvaren for ruteren
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Utdatert fastvare for ruteren kan forårsake feil når du laster ned og installerer Office 2013. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du gjør dette, bør du ta kontakt med produsenten av ruteren din.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
Bruke Diskopprydding til å slette midlertidige Internett-filer og andre midlertidige filer
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Bruk Diskopprydding til å slette midlertidige Internett-filer og andre midlertidige filer fra datamaskinen.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Diskopprydding, kan du se denne artikkelen hvis du har Windows 7: Slette filer med Diskopprydding. Eller du kan du se denne artikkelen hvis du har Windows 8: Slette filer med Diskopprydding (Windows 8).

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
Tilbakestille innstillinger for Internet Explorer
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Hvis du vil ha informasjon om hvordan du tilbakestiller innstillinger, klikker du versjonen av Internet Explorer du har på datamaskinen:
  • Internet Explorer 10
  • Internet Explorer 9
  • Internet Explorer 8
Ikke sikker på hvilken versjon av Internet Explorer du har? Klikk Verktøy-knappen, og klikk deretter Om Internet Explorer.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
Stanse utskriftskøen
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Hvis Office-installasjonen henger mellom 80 og 90 prosent, gjør du følgende:
  1. På en datamaskin med Windows 8 skriver du inn services.msc fra startskjermen og trykker eller klikker tjenester på resultatlisten.
    På en datamaskin med Windows 7 klikker du Start > Kjør, skriver inn services.msc og klikker deretter OK.

2. Se gjennom listen over tjenester, finn Utskriftskø og åpne den.
  3. Trykk eller klikk Stans og deretter OK.
  4. Prøv å installere Office på nytt.
  5. Når Office er installert på datamaskinen, går du tilbake til listen med tjenester og åpner Utskriftskø.
  6. Trykk eller klikk Start og deretter OK.
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Microsoft Office 2013 eller Office 365 henger under installasjonen.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
Fjerne eldre versjoner av Office
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Kontroller Programmer og funksjoner i kontrollpanelet, og se etter eldre versjoner av Office på datamaskinen. Hvis du finner en eldre versjon, klikker du Avinstaller.

Merk Før du avinstallerer en eldre versjon av Office, er det lurt å finne produktnøkkelen og installasjonsmediet som fulgte med den, i tilfelle du vil installere programmet på nytt på et senere tidspunkt.

Hvis det oppstår problemer under avinstallering av den eldre Office-versjonen, kan du bruke relevant reparasjon i denne artikkelen for å fjerne Office fra datamaskinen: Slik avinstallerer du programseriene Office 2003, Office 2007 og Office 2010 hvis du ikke kan avinstallere dem fra kontrollpanelet.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
Starte Internet Explorer uten tilleggsprogrammer
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Hvis installasjonen mislykkes umiddelbart etter at du har klikket på Installer, kan problemet være knyttet til webleseren. Prøv å starte Internet Explorer uten tilleggsprogrammer:
  1. På en datamaskin med Windows 8 skriver du inn kjør fra startskjermen og trykker eller klikker kjør i resultatlisten (eller trykker Windows-tasten + R).
    På en datamaskin med Windows 7 klikker du Start > Kjør (eller trykker Windows-tasten + R).
  2. Skriv inn iexplore -extoff, og trykk eller klikk OK.
  3. Prøv å installere Office på nytt.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
Kjør Systemfilkontroll: sfc /scannow
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Kommandoen sfc /scannow leter i alle beskyttede systemfiler og erstatter feil versjoner med riktige Microsoft-versjoner. Velg operativsystemet du har, for å vise fremgangsmåten til hvordan du kjører Systemfilkontroll:

For Windows 8
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
  1. Sveip inn fra høyre side av skjermen, og trykk deretter Søk.
    (Hvis du bruker en mus, kan du peke i øvre høyre hjørne på skjermen, bevege musepekeren nedover og klikke Søk.)

2. Skriv inn ledetekst i Søk-boksen.
  3. I resultatlisten kan du sveipe nedover på eller høyreklikke ledeteksten, og trykke eller klikke Kjør som administrator.
  4. I vinduet Administrator: ledetekst skriver du inn følgende kommando og trykker Enter: sfc /scannow.
  5. Når systemskanningen er fullført, kan du prøve å installere Office på nytt.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
For Windows 7
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
  1. Klikk Start > Alle programmer > Tilbehør, og høyreklikk deretter Ledetekst og velg Kjør som administrator.
  2. Ved ledeteksten skriver du inn følgende kommando og trykker Enter: sfc /scannow.
  3. Når systemskanningen er fullført, kan du prøve å installere Office på nytt.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
Slå av maskinvareakselerasjon
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Noen ganger er det ikke helt tydelig om installasjonen er fullført eller ikke. Hvis du ser snarveier til Office 2013 på startskjermen i Windows 8, eller under Alle programmer > Microsoft Office 2013 i Windows 7, er det mest sannsynlig at installasjonen ble fullført.

Hvis det oppstår problemer når du prøver å starte et av Office-programmene, og det krasjer eller ingenting skjer (kanskje skjermen blinker litt) kan det være et problem med kompatibiliteten til et skjermkort. For å løse dette problemet følger du informasjonen for hvordan du slår av maskinvareakselerasjon i denne artikkelen: Visuelle funksjoner eller videokvaliteten kan variere fra én datamaskin til en annen i Office 2013.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
Tilbakestille Oppgaveplanlegging
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Office 2013 bruker Oppgaveplanlegging under installasjonsprosessen. Hvis noe går galt med Oppgaveplanlegging, kan den forhindre at Office installeres. Følg denne fremgangsmåten for å fjerne eventuelle gjenstående planlagte oppgaver:

For Windows 8
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Først, prøv å starte tjenesten Oppgaveplanlegging:
  1. Sveip inn fra høyre side av skjermen, og trykk deretter Søk.
    (Hvis du bruker en mus, kan du peke i øvre høyre hjørne på skjermen, bevege musepekeren nedover og klikke Søk.)

2. Skriv inn ledetekst i Søk-boksen.
  3. I resultatlisten kan du sveipe nedover på eller høyreklikke ledeteksten, og trykke eller klikke Kjør som administrator.
  4. I vinduet Administrator: ledetekst skriver du inn følgende kommando og trykker Enter: net start schedule.
  5. Prøv å installere Office på nytt.
Hvis Office-installasjonen mislykkes, kan du prøve følgende:
  1. Sveip inn fra høyre side av skjermen, og trykk deretter Søk.
  2. Angi Planlegge aktiviteter i søkeboksen, og trykk eller klikk Innstillinger.
  3. Trykk eller klikk Planlegge aktiviteter i resultatlisten.
  4. Utvid Oppgaveplanleggingsbibliotek > Microsoft >Office, og trykk eller klikk Office.
  5. I vinduet øverst i midten kan du kontrollere om det finnes en oppført oppgave som starter med ordet "Office" i kolonnen Navn.
  6. Trykk og hold, eller høyreklikk hver av disse "Office"-oppgavene, og velg Slett.
  7. Start Windows på nytt, og prøv å installere Office på nytt.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
For Windows 7
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Først, prøv å starte tjenesten Oppgaveplanlegging:
  1. Klikk Start > Alle programmer > Tilbehør, og høyreklikk deretter Ledetekst og velg Kjør som administrator.
  2. Ved ledeteksten skriver du inn følgende kommando og trykker Enter: net start schedule.
  3. Prøv å installere Office på nytt.
Hvis Office-installasjonen mislykkes, kan du prøve følgende:
  1. Klikk Start, skriv inn oppgaveplanlegging i søkeboksen, og trykk Enter.
  2. Utvid Oppgaveplanleggingsbibliotek > Microsoft >Office, og klikk Office.
  3. I vinduet øverst i midten kan du kontrollere om det finnes en oppført oppgave som starter med ordet "Office" i kolonnen Navn.
  4. Høyreklikk hver av disse Office-oppgavene, og klikk Slett.
  5. Start Windows på nytt, og prøv å installere Office på nytt.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
Prøv en tilkobling via kabel
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Prøv å koble til datamaskinen med en nettverkskabel i stedet for å bruke en trådløs tilkobling. Dette kan også gjøre at nedlastings- og installasjonsprosessen går raskere.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed
Opprette en ny Windows Admin-profil (bare Windows 7)
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Opprett en ny Windows-profil, og prøv deretter å installere Office.

Først oppretter du en ny Windows-konto. Hvis du vil gjøre dette, følger du trinnene i denne artikkelen: Opprette en brukerkonto.

Deretter legger du til brukerkontoen som du nettopp opprettet, til gruppen Administratorer. Fremgangsmåte:
  1. Start Kontrollpanel.
  2. Klikk Brukerkontoer.
  3. Klikk Gi andre brukere tilgang til denne datamaskinen.
  4. Velg brukeren du opprettet, og klikk Egenskaper.
  5. Klikk kategorien Gruppemedlemskap.
  6. Velg Administrator og klikk OK, og klikk deretter OK på nytt.

Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Mer informasjon

Hvis du får en av disse feilmeldingene eller problemene, finnes det artikler som tar for seg disse:

Skjul denne tabellenVis denne tabellen
Hvis du får denne feilen eller problemet:Se denne artikkelen:
Windows finner ikke integratedoffice.exe.
Løs problemet integratedoffice.exe installerer feil i 2013 Office eller Office 365
Installasjonen av Office henger på en bestemt prosent.Microsoft Office-2013 eller Office 365 henger under installasjonen
Installasjonen av Office går tregt.Nedlasting av Office 2013 går tregt
Noe gikk galt, og vi kan ikke logge deg på nå. Prøv på nytt senere.
Feil: "Noe gikk galt og vi kan ikke logge deg på nå" når du prøver å installere Office 2013.
Vi beklager, men vi kan ikke installere Office-produktet fordi du ikke har et moderne Windows-operativsystem.
Hvorfor kan jeg ikke installere Office 2013 i Windows XP eller Windows Vista?
Vi beklager, men vi kan ikke bekrefte signaturen for filer som kreves for å installere Office-produktet.
"Kan ikke bekrefte signaturen"-installasjonsfeil med Microsoft Office
Vi beklager, men Office (32-biters) kan ikke installeres fordi du har disse 64-biters Office-programmene på datamaskinen.
Hvorfor kan jeg ikke installere både 32-biters og 64-biters versjoner av Office 2013?
Vi kan ikke installere 32-biters og 64-biters Office side om side
Hvorfor kan jeg ikke installere både 32-biters og 64-biters versjoner av Office 2013?