Artikel-id: 2822317 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

Løsning

Før du starter, anbefales det, at du ser under afsnittet Flere oplysninger for at finde artikler, der måske dækker bestemte installationsproblemer. Hvis dit problem ikke er angivet her, anbefales det, at du først kører Fix it-løsningen fra følgende artikel:
Skjul billedetUdvid billedet
assets fixit1
Løs problemet
Microsoft Fix it
Skjul billedetUdvid billedet
assets fixit2

Vigtigt! Dialogboksen Filoverførsel vises nederst i vinduet i Internet Explorer. Når du downloader Fix it-løsningen, skal du klikke på Gem i dialogboksen Filoverførsel. Når du har gjort det, skal du klikke på Åbn mappe, finde filen (navnet bør starte med O15CTRRemove) og dobbeltklikke på den for at køre Fix it-løsningen. Hvis du klikker på Åbn, har du muligvis problemer med at køre Fix it-løsningen.

Skjul billedetUdvid billedet
3006412

Når du har kørt Fix it-løsningen, skal du genstarte computeren og derefter forsøge at geninstallere Office.

Hvis du fortsat oplever problemer med at installere Office, kan du benytte følgende fremgangsmåde:
Deaktiver midlertidigt antivirus og firewall
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Antivirus- eller antimalwareprogrammer kan muligvis forstyrre installationen af Office. Prøv at deaktivere eller fjerne programmet midlertidigt. Du kan finde flere oplysninger i følgende artikel: Deaktivere antivirusprogram.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Prøv at opdatere firmware til routeren
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Forældet firmware til routeren kan medføre fejl under download og installation af Office 2013. Du skal kontakte producenten af routeren for at få flere oplysninger om, hvordan du gør dette.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Brug Diskoprydning til at slette midlertidige filer og midlertidige internetfiler
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Brug Diskoprydning til at slette midlertidige internetfiler og midlertidige filer fra computeren.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du bruger Diskoprydning i følgende artikel, hvis du har Windows 7: Slette filer ved hjælp af Diskoprydning. Eller se denne artikel, hvis du har Windows 8: Slette filer ved hjælp af Diskoprydning (Windows 8).

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Nulstil indstillinger for Internet Explorer
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Du kan finde oplysninger om, hvordan du nulstiller indstillingerne, ved at klikke på den version af Internet Explorer, du har på computeren:
  • Internet Explorer 10
  • Internet Explorer 9
  • Internet Explorer 8
Er du ikke sikker på, hvilken version af Internet Explorer du har? Klik på knappen Funktioner, og klik på Om Internet Explorer.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Stop printspooleren
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Hvis installationen af Office hænger mellem 80 procent og 90 procent, skal du benytte følgende fremgangsmåde:
  1. På en computer med Windows 8: Skriv services.msc på startskærmen, og tryk eller klik på tjenester på listen over resultater.
    På en computer med Windows 7: Klik på Start > Kør, skriv services.msc, og klik derefter på OK.

2. Gennemse listen over tjenester, find Print Spooler, og åbn den.
  3. Tryk eller klik på Stop, og tryk eller klik derefter på OK.
  4. Prøv at installere Office igen.
  5. Når Office er installeret på computeren, kan du gå tilbage til listen over tjenester og åbne Print Spooler.
  6. Tryk eller klik på Start, og tryk eller klik derefter på OK.
Du kan finde flere oplysninger i Microsoft Office 2013 eller Office 365 hænger under installation . Artiklen er evt. på engelsk.. Artiklen er eventuelt på engelsk.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Fjern tidligere versioner af Office
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Se efter tidligere versioner af Office på computeren under Programmer og funktioner i Kontrolpanel. Hvis du finder en tidligere version, skal du klikke på Fjern.

Bemærk! Før du fjerner en tidligere version af Office, kan det være en god idé at finde produktnøglen og det medfølgende installationsmedie, hvis du senere skulle få brug for at installere den.

Hvis du har problemer med at fjerne den tidligere version af Office, kan du bruge den relevante Fix it-løsning i følgende artikel til at fjerne Office fra computeren: Hvordan fjerner jeg Office 2003-, Office 2007- eller Office 2010-pakker, hvis jeg ikke kan fjerne dem via Kontrolpanel?.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Start Internet Explorer uden tilføjelsesprogrammer
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Problemet skyldes måske din internetbrowser, hvis installationen mislykkes, umiddelbart efter du har klikket på installér. Prøv at starte Internet Explorer uden tilføjelsesprogrammer:
  1. På en computer med Windows 8: Skriv run på startskærmen, og tryk eller klik på run på listen over resultater. Eller tryk på Windows-tasten + R.
    På en computer med Windows 7: Klik på Start > Run. Eller tryk på Windows-tasten + R.
  2. Skriv iexplore -extoff, og tryk eller klik på OK.
  3. Prøv at installere Office igen.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Kør kontrolprogrammet til systemfiler: sfc /scannow
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Med kommandoen sfc /scannow scannes alle beskyttede systemfiler, og forkerte versioner erstattes af Microsoft-versioner. Vælg, hvilket operativsystem du har, for at se fremgangsmåden for at køre kontrolprogrammet til systemfiler:

Windows 8:
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
  1. Stryg fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Søg.
    Hvis du bruger en mus, skal du pege på det øverste højre hjørne på skærmen, flytte musemarkøren ned og derefter klikke på Søg.

2. Skriv kommandoprompt i søgefeltet.
  3. På listen over resultater, skal du stryge nedad eller højreklikke på Kommandoprompt og derefter trykke eller klikke på Kør som administrator.
  4. I vinduet Administrator: Kommandoprompt skal du skrive følgende kommando og trykke på Enter: sfc /scannow.
  5. Når scanningen af systemet er fuldført, skal du prøve at installere Office igen.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Windows 7:
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
  1. Klik på Start > Alle programmer > Tilbehør, og højreklik derefter på Kommandoprompt, og vælg Kør som administrator.
  2. Skriv følgende kommando ved kommandoprompten, og tryk på Enter: sfc /scannow.
  3. Når scanningen af systemet er fuldført, skal du prøve at installere Office igen.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Slå hardwareacceleration fra
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Det er ikke altid tydeligt, om installationen blev fuldført. Hvis du kan se genveje til Office 2013 på startskærmen i Windows 8 eller under Alle programmer > Microsoft Office 2013 i Windows 7, blev installationen sandsynligvis fuldført.

Hvis problemet opstår, når du forsøger at starte et af Office-programmerne, og programmet går ned, eller hvis der ingenting sker (skærmen blinker måske kort), kan der være et kompatibilitetsproblem med skærmkortet. Du kan løse dette problem ved at benytte fremgangsmåden i følgende artikel for at slå hardwareacceleration fra: Visuelle funktioner eller videokvalitet varierer måske fra én computer til en anden i Office 2013.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Nulstil Opgavestyring
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Office 2013 bruger Opgavestyring under installationen. Hvis der opstår problemer med Opgavestyring, kan det forhindre, at Office bliver installeret. Benyt følgende fremgangsmåde for at fjerne eventuelle tilbageværende planlagte opgaver:

Windows 8
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Prøv først at starte Opgavestyring:
  1. Stryg fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Søg.
    Hvis du bruger en mus, skal du pege på det øverste højre hjørne på skærmen, flytte musemarkøren ned og derefter klikke på Søg.

2. Skriv kommandoprompt i søgefeltet.
  3. På listen over resultater, skal du stryge nedad eller højreklikke på Kommandoprompt og derefter trykke eller klikke på Kør som administrator.
  4. I vinduet Administrator: Kommandoprompt skal du skrive følgende kommando og trykke på Enter: net start schedule.
  5. Prøv at installere Office igen.
Hvis installationen af Office mislykkes, kan du benytte denne fremgangsmåde:
  1. Stryg fra højre side af skærmen, og tryk derefter på Søg.
  2. Skriv Planlæg opgaver i søgefeltet, og tryk eller klik derefter på Indstillinger.
  3. Tryk eller klik på Planlæg opgaver på listen over resultater.
  4. Udvid Biblioteket Opgavestyring > Microsoft > Office, og tryk eller klik på Office.
  5. I det øverste mellemste vindue skal du kontrollere, om der er en opgave, der starter med ordet "Office" i kolonnen Navn.
  6. Tryk på hver af disse "Office"-opgaver, og hold nede, eller højreklik på dem. Tryk eller klik derefter på Slet.
  7. Genstart Windows, og prøv at installere Office igen.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Windows 7
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Prøv først at starte Opgavestyring:
  1. Klik på Start > Alle programmer > Tilbehør, og højreklik derefter på Kommandoprompt, og vælg Kør som administrator.
  2. Skriv følgende kommando ved kommandoprompten, og tryk på Enter: net start schedule.
  3. Prøv at installere Office igen.
Hvis installationen af Office mislykkes, kan du benytte denne fremgangsmåde:
  1. Klik på Start, skriv opgavestyring i søgefeltet, og tryk derefter på Enter.
  2. Udvid Biblioteket Opgavestyring > Microsoft > Office, og klik på Office.
  3. I det øverste mellemste vindue skal du kontrollere, om der er en opgave, der starter med ordet "Office" i kolonnen Navn.
  4. Højreklik på hver af "Office"-opgaverne, og klik på Slet.
  5. Genstart Windows, og prøv at installere Office igen.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Prøv med en kabelforbundet forbindelse
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Prøv at oprette forbindelse til din computer ved hjælp af et netværkskabel i stedet for at bruge en trådløs forbindelse. Dette kan også gøre download og installation hurtigere.
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed
Opret en ny Windows-administratorprofil (kun Windows 7)
Skjul billedetUdvid billedet
assets folding start collapsed
Opret en ny Windows-profil, og prøv derefter at installere Office.

Start med at oprette en ny Windows-konto. Det kan du gøre ved at benytte fremgangsmåden i følgende artikel: Oprette en brugerkonto.

Føj derefter brugerkontoen, du lige har oprettet, til administratorgruppen. Det gør du ved at benytte følgende fremgangsmåde:
  1. Start Kontrolpanel.
  2. Klik på Brugerkonti.
  3. Klik på Giv andre brugere adgang til denne computer.
  4. Vælg den bruger, du oprettede, og klik på Egenskaber.
  5. Klik på fanen Gruppemedlemskab.
  6. Vælg Administrator, og klik på OK. Klik derefter på OK igen.

Skjul billedetUdvid billedet
assets folding end collapsed

Yderligere Information

Hvis du får vist en af disse fejlmeddelelser eller oplever et af disse problemer, findes der artikler vedrørende problemet:

Skjul tabellenUdvid tabellen
Hvis du får vist denne fejl eller oplever dette problem:Skal du se denne artikel:
Windows kan ikke finde integratedoffice.exe.
Løs installationsfejl i forbindelse med integratedoffice.exe i Office 2013 eller Office 365
Office-installationen hænger ved en bestemt procentdel.Microsoft Office 2013 eller Office 365 hænger under installationen . Artiklen er evt. på engelsk.
Office-installationen er langsom.Download af Office 2013 er langsom
Noget er gået galt, og vi kan ikke logge dig på i øjeblikket. Prøv igen senere.
Fejl: "Noget gik galt, og vi kan ikke logge dig på i øjeblikket" vises, når du forsøger at installere Office 2013. . Artiklen er evt. på engelsk.
Vi beklager, men vi kunne ikke installere dit Office-produkt, da du ikke har et moderne Windows-operativsystem.
Hvorfor kan jeg ikke installere Office 2013 på Windows XP eller Windows Vista?
Vi beklager, men vi kan ikke kontrollere signaturen af de filer, der kræves for at installere dit Office-produkt.
Installationsfejlen "Signaturen kan ikke kontrolleres" vises i forbindelse med Microsoft Office . Artiklen er evt. på engelsk.
Vi beklager, Office (32-bit) kunne ikke installeres, da du har 64-bit Office-programmer på computeren.
Hvorfor kan jeg ikke installere både 32-bit og 64-bit versionerne af Office 2013?
Vi kan ikke installere 32-bit og 64-bit Office parallelt
Hvorfor kan jeg ikke installere både 32-bit og 64-bit versionerne af Office 2013?

Har du brug for mere hjælp?

Få hjælp fra Microsoft Community, søg efter flere oplysninger på Microsoft Support eller Office-support, eller kontakt support til Office 2013 eller Office 365 Home.

Egenskaber

Artikel-id: 2822317 - Seneste redigering: 23. oktober 2014 - Redigering: 6.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Office Home and Student 2013
  • Microsoft Office Home and Business 2013
  • Microsoft Office Professional 2013
  • Microsoft Office 365 Home
  • Microsoft Office 365
Nøgleord:
o365 o365e o365p o365a o365m o365022013 after upgrade KB2822317