Beskrivning av uppdatering för Excel 2013: 13 augusti 2013

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2817425 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

INTRODUKTION

Microsoft har publicerat en uppdatering för Microsoft Excel 2013. Uppdateringen innehåller de senaste korrigeringarna för 32-bitars och 64-bitars utgåvor av den fristående versionen av Excel 2013 Full paketerade produkter och Volume Licensing. Dessutom innehåller uppdateringen COM-tilläggen strömsladd och PowerPivot...

Lösning

Information om uppdateringen

Den här uppdateringen ersätter inte några tidigare utgivna uppdateringar.

Så här hämtar och installerar du uppdateringen

Följande fil kan hämtas från Microsoft Download Center:
Excel 2013 32-bitarsutgåva
Dölj bildenVisa bilden
Hämta
Hämta uppdateringspaketet för 32-bitarsversionen nu.
Excel 2013 64-bit edition
Dölj bildenVisa bilden
Hämta
Hämta uppdateringspaketet för 64-bitars nu.

Om du vill veta mer om hur du hämtar supportfiler från Microsoft klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
119591 Hur du hämtar Microsoft-supportfiler från onlinetjänster
Microsoft har genomsökt denna fil efter virus. Microsoft använde det mest aktuella antivirusprogram som var tillgängligt när filen lades upp. Filen är sparad på servrar med utökad säkerhet som hjälper dig att förhindra otillåtna ändringar av den.

Office System TechCenter innehåller de senaste administrativa uppdateringarna och strategiska distributionsresurserna för alla versioner av Office. Mer information om Office System TechCenter finns på följande Microsoft-webbplats:
IT-support och resurser för Microsoft Office

Egenskaper

Artikel-id: 2817425 - Senaste granskning: den 14 augusti 2013 - Revision: 3.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Excel 2013
Nyckelord: 
kbsurveynew atdownload kbexpertisebeginner kbmt KB2817425 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2817425

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com