Outlook 2002: Berichten die u hebt gemarkeerd voor downloaden niet downloaden van IMAP-mappen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 281742 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u teken één of meer Internet Messaging Access Protocol (IMAP) downloaden berichten, berichten niet gedownload wanneer u op deVerzenden/ontvangenknop.

Oorzaak

Dit probleem treedt op wanneer u probeert berichten te downloaden van een andere map dan de map Post vak in.

Oplossing

U kunt ofwel de mappen toevoegen aan uw instellingen van groep voor verzenden/ontvangen voor uw IMAP-account om dit probleem oplossen en download de berichten die u hebt gemarkeerd voor downloaden in mappen behalve post vak in van uw IMAP-server, of u kunt de koppen handmatig verwerken terwijl u in de map. Om dit te doen:
  1. Op deHulp programma'shet menuInstellingen voor verzenden/ontvangen, en klik vervolgens opGroepen voor verzenden/ontvangen definiëren.
  2. Selecteer de groep voor verzenden/ontvangen die u wilt configureren (de groep "alle Accounts' (zonder aanhalings tekens) wordt standaard gemaakt), en klik vervolgens opBewerken.
  3. In deAccountsklikt u op de IMAP-account.
  4. Klik op de mappen die u wilt opnemen.
  5. Klik opOK, en klik vervolgens opSluiten.
Als u niet de map toevoegen aan de groep voor verzenden/ontvangen wilt, kunt u het gemarkeerde bericht koppen downloaden terwijl u bekijkt de inhoud van de map waaruit u wilt downloaden. U doet dit door op deHulp programma'shet menuVerzenden/ontvangen, wijsWerken met kop teksten, wijsGemarkeerde bericht koppen verwerken, en klik vervolgens opDeze map.

Meer informatie

De standaardinstellingen van groep voor verzenden/ontvangen de volgende handelingen in uw IMAP-account:
  • Synchroniseren (download) de koppen in uw post vak in.
  • Het aantal ongelezen berichten voor alle mappen krijgen.

Eigenschappen

Artikel ID: 281742 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB281742 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:281742

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com