A távoli asztalra való automatikus bejelentkezés engedélyezése Windows XP rendszerben

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 281262 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A cikk a távoli asztalra történő automatikus bejelentkezés engedélyezésének módját mutatja be. A Windows XP jelenlegi verziójának alapbeállítása az, hogy a Távoli asztali kapcsolat funkcióval történő csatlakozáskor a felhasználóknak jelszót kell megadniuk. Ezt akkor is meg kell tenniük, ha a nevet és a jelszót már korábban, bejelentkezés előtt megadták a Távoli asztali kapcsolat párbeszédpanelen. A cikk bemutatja, hogyan módosítható ez a viselkedés.


A távoli asztalra való bejelentkezés engedélyezése

Ahhoz, hogy engedélyezze a Távoli asztal szolgáltatáson keresztül történő automatikus bejelentkezést egy adott, Windows XP rendszerű számítógépen, rendszergazdaként bejelentkezve hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Kattintson a Start menü Futtatás parancsára, írja be az MMC parancsot, majd nyomja meg az ENTER billentyűt.
  2. Kattintson a Fájl menü Beépülő modul hozzáadása/eltávolítása parancsára.
  3. Kattintson a Hozzáadás gombra, jelölje ki a Csoportházirend-objektum szerkesztő elemet, kattintson a Hozzáadás, majd a Befejezés gombra.
  4. Kattintson a Bezárás, majd az OK gombra.
  5. Váltson a következő könyvtárra:
    Házirend: Helyi számítógép/Számítógép konfigurációja/Felügyeleti sablonok/Windows-összetevők/Terminálszolgáltatások/Titkosítás és biztonság
  6. Kattintson duplán Az ügyfélnek minden csatlakozáskor meg kell adnia a jelszót lehetőségre.
  7. Jelölje be a Letiltva választógombot, majd kattintson az OK gombra. Most már kiléphet az MMC beépülő moduljából. Innentől kezdve a Távoli asztal-ügyfelek már automatikus bejelentkezéssel is csatlakozhatnak az adott Windows XP rendszerű számítógéphez.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 281262 - Utolsó ellenőrzés: 2007. június 26. - Verziószám: 2.4
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbhowto kbhowtomaster kbenv KB281262
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com