Imposibil de creat Outlook 2013 grupuri de Contact atunci când conectat la un cont de EAS

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2811596 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Rezumat

Când utilizați Microsoft Outlook 2013 să se conecteze la un cont Exchange ActiveSync (EAS), nu poate crea grupuri de Contact. În plus,Grupul de Contact noubuton nu este disponibil.

Informații suplimentare

Grupurile de contact nu sunt acceptate în Exchange ActiveSync (EAS). Outlook 2013 utilizează EAS pentru conectarea la @outlook.com, @hotmail.com, @live.com și conturi de e-mail @msn.com.

Dacă faceți upgrade la Outlook 2007 sau Outlook 2010, puteți exporta contacte și de grupuri de Contact într-un fi?ier acoperire de date Outlook (.pst), și apoi de import-le să un nou fișier .pst în Outlook 2013. Pentru mai multe informații despre importarea grupuri de Contact în Outlook 2013, vizualizați următorul site Web Microsoft Office:
Migra manual Outlook Hotmail Connector caracteristicile și setările Outlook 2013

Proprietă?i

ID articol: 2811596 - Ultima examinare: 4 februarie 2013 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft Outlook 2013
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2811596 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2811596

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com