FIX: Hoog 'Meld u schrijven wachten op' de waarde op een exemplaar van SQL Server 2012

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2809338 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

SymptomenStel dat u een functie zoals AlwaysOn beschikbaarheidsgroepen dat gebruik van toepassingen zich in een exemplaar van Microsoft SQL Server 2012 of Microsoft SQL Server-2014 inschakelt. In dit geval heeft de tellerlogboek schrijven wachten op voor het logboek op het exemplaar van SQL Server een hoge waarde. U zult ook hoge waarden voor CMEMTHREAD en WRITELOG wachten in beheer van dynamische weergaven (DMVs). Bovendien zijn mini dumpbestanden gegenereerd.

Opmerking:Het logboek van toepassingen is een cache in het geheugen van het transactielogboek. Deze cache wordt gebruikt, onder andere: het logboek lezen tijdens het herstel- en rolloback operationsin transactie replicatie andfor de functie AlwaysOn beschikbaarheid optimaliseren.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat het logboek van toepassingen een algemene verwijzing naar een geheugenobject (PMO) voor alle databases gebruikt.

Wanneer het aantal threads probeert te schrijven van logboekbestanden met behulp van het logboek van toepassingen, moeten alle threads wacht totdat de aanwijzer in een geheugenobject resulteert in het feit dat wordt beschreven in de sectie Symptomen.

Oplossing

SQL Server-2014

Het probleem is opgelost in de RTM-versie van SQL Server-2014, maar u moet nog steeds de traceringsvlag T9024 activeren de correctie inschakelen. Nadat u deze traceringsvlag, de partities van SQL Server-exemplaar de muisaanwijzer op een geheugenobject op knooppuntniveau inschakelen.

Opmerking: Als de problemen zich blijven voordoen na het inschakelen van traceringsvlag T9024, kunt u ook traceringsvlag T8048 welke partities de pointer naar de geheugen-object op het niveau van de CPU.

SQL Server 2012

Cumulatieve update-informatie

Cumulatieve Update 3 voor SQL Server 2012 SP1

De correctie voor dit probleem werd voor het eerst uitgebracht in cumulatieve Update 3. Voor meer informatie over het verkrijgen van dit cumulatieve updatepakket voor SQL Server 2012 SP1, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
2812412 Cumulatieve updatepakket 3 voor SQL Server 2012 Service Pack 1
Opmerking: Omdat de opbouw cumulatief van opzet zijn, elke nieuwe versie van de correctie bevat alle hotfixes en alle beveiligingscorrecties die opgenomen in de vorige SQL Server 2012 SP1 zijn release opgelost. Wij raden aan dat u toe te passen van de meest recente hotfix-versie waarin deze hotfix is opgenomen. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2772858 De SQL Server 2012 bouwt die zijn uitgebracht na Service Pack 1 voor SQL Server 2012 is uitgebracht.
Opmerking:Nadat u de hotfix die u moet inschakelen de traceringsvlagT9024 de correctie te activeren.Nadat u deze traceringsvlag, de partities van SQL Server-exemplaar de muisaanwijzer op een geheugenobject op knooppuntniveau inschakelen.

Opmerking: Als de problemen zich blijven voordoen na het inschakelen van traceringsvlag T9024, kunt u ook traceringsvlag T8048 welke partities de pointer naar de geheugen-object op het niveau van de CPU.

Informatie over de hotfix

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter alleen bedoeld voor het probleem dat wordt beschreven in dit artikel. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet.

Als de hotfix gedownload kan worden, is er een sectie 'Hotfix downloaden' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, dien dan een verzoek in bij Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

Opmerking: Als er andere problemen optreden of als probleemoplossing is vereist, moet u wellicht een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking: Het formulier 'Hotfix is als Download beschikbaar' wordt weergegeven de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Vereisten voor SQL Server 2012

Deze hotfix moet u SQL Server 2012 SP1 is geïnstalleerd op de computer hebben.

Opnieuw opstarten

U hoeft de computer niet opnieuw op te starten nadat u deze hotfix hebt toegepast. SQL Server moet opnieuw worden gestart met de traceringsvlag T9024. Zie voor meer informatie over het configureren van SQL Server met behulp van een opstartscript traceringsvlagOpstartopties voor Database-Engine-Service.

Informatie over bestanden

De algemene hotfixversie van dit heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Om het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u het tabblad tijdzone in het onderdeel datum en tijd in het Configuratiescherm.
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding start collapsed
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Sqlservr.exe2011.110.3340.016076826-Jan-201305:12x86
Sqlservr.exe2011.110.3340.019200026-Jan-201305:23x64
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
assets folding end collapsed

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem kan optreden in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2809338 - Laatste beoordeling: woensdag 10 december 2014 - Wijziging: 7.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft SQL Server 2014 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2014 Developer
 • Microsoft SQL Server 2014 Standard
 • Microsoft SQL Server 2014 Express
 • Microsoft SQL Server 2014 Web
 • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 op de volgende platformen
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2012 Express
  • Microsoft SQL Server 2012 Standard
  • Microsoft SQL Server 2012 Web
  • SQL Server 2012 Enterprise Core
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2809338 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2809338

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com