Artikkel-ID: 2808268 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Løsning

Hvis du har en tidligere versjon av Office installert på PCen, og du installerer Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013, Office Professional 2013eller Home Office 365, kan du ikke har et alternativ for å oppgradere over en tidligere versjon. I stedet får du både den nye versjonen av Office og den tidligere versjonen som er installert på samme PC. Hvis du ikke vil begge versjonene, bør du avinstallere den tidligere versjonen viaprogrammer og funksjoner i Kontrollpanel.

Hvis du har problemer med å avinstallere, kan du bruke Reparer det i disse artiklene for å fjerne Office:Formore informasjon abouthaving flere versjoner av Office på samme PC, seInstallere og bruke flere versjoner av Office på samme PC.


Oppgraderer mellom nye versjoner av Office

Hvis du har en forhåndsversjon av Office på en PC, som Office 365 Home Premium forhåndsvisning, må du avinstallere forhåndsvisningen først før du installerer en fullstendig versjon som Microsoft Office Home & Student 2013. Hvis du ikke fjerner forhåndsvisningen, kan du få denne feilen:

Microsoft Office-2013 støtter ikke oppgradering fra en forhåndsversjon av Microsoft Office-2013


KjøringFunksjonen-løsning i denAvinstallere Microsoft Office 2013 eller Office 365 artikkelen for å fjerne forhåndsvisningen.

Hvis du allerede har en fullstendig versjon av det nye Office-produktet, som Office Home & Student 2013 eller Office 365 Home på PCen, og du vil bytte til en annen versjon Kontakt kundestøtte Lære mer om alternativene.


Egenskaper

Artikkel-ID: 2808268 - Forrige gjennomgang: 18. oktober 2014 - Gjennomgang: 8.1
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Office Home and Business 2013
  • Microsoft Office Home and Student 2013
  • Microsoft Office Professional 2013
  • Microsoft Office 365 Home
  • Microsoft Office 365 ProPlus
  • Microsoft Office 365 for enterprises
  • Microsoft Office 365 for small businesses
Nøkkelord: 
kbmt KB2808268 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2808268

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com