.nk2-bestanden importeren in Outlook 2013

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2806550 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Inleiding

Wanneer u Microsoft Outlook 2013 start voor het eerst uw cachebestand (opgeslagen in de Profielnaam.nk2-bestand) worden geïmporteerd in een verborgen bericht in uw standaard-berichtenarchief.

Opmerking: Profielnaam is de naam van uw Outlook-profiel.

Bijvoorbeeld als u een Microsoft Exchange-account gebruikt, wordt het cachebestand geïmporteerd in een verborgen bericht in het postvak van Exchange.

Opmerking: In Outlook 2007 en eerdere versies wordt het .nk2-cachebestand voor bijnamen in de volgende map opgeslagen.
 • Windows XP
  Station: \Documentsand Settings\Username\Application Settings\Application Data\Microsoft\Outlook
 • Windows Vista en latere versies
  Station: \Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook
Nadat het cachebestand is geïmporteerd, de Profielnaamnk2-bestand wordt gewijzigd in Profielnaam. nk2.old. Het cachebestand wordt niet geïmporteerd bij de eerstvolgende start van Outlook. Outlook 2013 maakt geen gebruik van het .nk2-bestand voor het onderhouden van uw cachebestand. Alle updates voor uw cache voor bijnamen in Outlook 2013 worden aangebracht in het verborgen bericht in uw standaard-berichtenarchief.

Opmerking: Als u meerdere Outlook-profielen hebt, wordt het cachebestand van elk profiel bij de eerste start van Outlook 2013 met behulp van dat profiel samengevoegd met uw nieuwe cachebestand voor Outlook 2013. Daarom vindt u wellicht meer dan één .nk2-bestand hernoemd naar nk2.old.

Echter, er kunnen zich situaties voordoen waarin u een cachebestand voor bijnamen moet importeren nadat het eerste bijnaam cache-importproces is voltooid. Bijvoorbeeld, een collega wil zijn/haar cachebestand met u delen en u wilt uw bestaande cachebestand bijwerken met gegevens van uw collega.

In dit artikel wordt beschreven hoe .nk2-bestanden te importeren in Outlook 2013.

Meer informatie

Om de .nk2-bestanden te importeren in Outlook 2013, volg deze stappen:
 1. Makesure dat het .nk2-bestand in de volgende map:
  %AppData%\Microsoft\Outlook
  Opmerking: Het .nk2-bestand moet dezelfde naam als uw huidige profiel voor Outlook 2013 hebben. Standaard is de naam van het profiel 'Outlook'. Als u de naam van het profiel wilt controleren, voer de volgende stappen uit:
  1. Klik op Start en klik vervolgens op Configuratiescherm.
  2. Dubbelklik op E-mail.
  3. Klik in het dialoogvenster E-mailinstellingen op Profielen weergeven.
 2. Klik op Starten klik vervolgens opuitvoeren.
 3. Typ in het vak openenOutlook.exe /importnk2, en klik vervolgens opOK. Dit moet het .nk2-bestand importeren in het profiel voor Outlook 2013.

  Opmerking: Nadat u het .nk2-bestand importeert, worden de inhoud van de thefile in het bestaande cachebestand die op dit moment opgeslagen inyour postvak is samengevoegd.
Opmerking: De naam van het .nk2-bestand wordt gewijzigd en krijgt de extensie .old bij de eerste start van Outlook 2013. Als u het .nk2-bestand opnieuw wilt importeren, verwijdert u de extensie .old.

Referenties

Ga naar de volgende Microsoft-websites voor meer informatie:
Namenlijst van AutoAanvullen naar een andere computer kopiëren
Outlook-gegevensbestanden opsporen

Eigenschappen

Artikel ID: 2806550 - Laatste beoordeling: zaterdag 6 december 2014 - Wijziging: 9.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Outlook 2013
Trefwoorden: 
kbmt KB2806550 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2806550

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com