Problemer som oppstår når du har distribuert System Center 2012 DPM SP1

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2801056 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Introduksjon

Denne artikkelen tar for seg problemer som oppstår når du har installert Microsoft System Center 2012 Data Protection Manager (DPM) Service Pack 1 (SP1). Problemene er løst av Microsoft.

Mer informasjon

Følgende Microsoft Knowledge Base-artikler beskriver problemer som kan oppstå når du har distribuert System Center 2012 DPM. Klikk artikkelnumre for å vise artiklene i Microsoft Knowledge Base. Hvis du vil løse problemene som er beskrevet i artiklene, gjelde hurtigreparasjonene som er inkludert i artiklene.


2799728 Virtuell maskin angir en midlertidig stanset tilstand eller en CSV-volum kobles fra når du prøver å opprette en sikkerhetskopi av den virtuelle maskinen på en Windows Server-2012-baserte failover-klynge
2801054 VSS_E_SNAPSHOT_SET_IN_PROGRESS-feilmelding når du prøver å sikkerhetskopiere en virtuell maskin i Windows Server-2012

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Egenskaper

Artikkel-ID: 2801056 - Forrige gjennomgang: 21. januar 2013 - Gjennomgang: 3.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft System Center 2012 Data Protection Manager Service Pack 1
Nøkkelord: 
kbfix kbinfo kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2801056 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2801056

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com