FIX: Valoarea atributului nu actualizează în timpul validării atunci când două reguli de afaceri actualizați același atribut la o anumită valoare în SQL Server 2012 MDS

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2800355 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Ai o entitate care are patru atribute în Microsoft SQL Server 2012 Master date consolidare servicii (MDS). De exemplu, atributele pentru entitatea sunt A1, A2, A3, și F. atribut A3 este un atribut bazate pe domeniu.
  • Aveți două reguli de afaceri. O regulă încearcă să setați valoarea F la A1. A doua regula încearcă să setați valoarea F la A2, când A3 este setat la o anumită valoare.
  • Puteți publica și aplică normele de afaceri două.

În acest scenariu, valoarea F nu este actualizat.

NotăOperația așteptată este acel atribut A3 dictează F să fie actualizate la valoarea din A2. În schimb, valoarea F rămâne necompletată.

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

Actualizarea cumulativă 2 pentru SQL Server 2012 pachet Service Pack 1 (SP1)

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în Cumulative Update 2. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012 pachet Service Pack 1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2790947 Pachet de actualizare cumulativ 2 pentru SQL Server 2012 pachet Service Pack 1
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server pachet Service Pack 2012 1 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2772858 SQL Server 2012 construiește care au fost lansate după SQL Server 2012 pachet Service Pack 1 a fost lansat

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".


Proprietă?i

ID articol: 2800355 - Ultima examinare: 24 ianuarie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1, când se utilizează cu:
    • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
    • Microsoft SQL Server 2012 Developer
    • Microsoft SQL Server 2012 Standard
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2800355 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2800355

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com