ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Δημιουργία και ρύθμιση παραμέτρων λογαριασμών χρήστη στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 279783 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR279783
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο δημιουργίας και ρύθμισης παραμέτρων λογαριασμών χρήστη με το νέο εργαλείο "Λογαριασμοί χρηστών" (User Accounts).

Σημείωση: Αυτό το εργαλείο δεν είναι διαθέσιμο σε υπολογιστή που είναι μέλος τομέα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστούς λογαριασμούς για κάθε άτομο που θα χρησιμοποιεί τον υπολογιστή. Αυτό επιτρέπει σε κάθε χρήστη να έχει τους δικούς του φακέλους εγγράφων και ρυθμίσεις, όπως η ταπετσαρία, το μενού Έναρξη (Start), το οπτικό στυλ, κ.λπ. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να ρυθμίσετε τις παραμέτρους λογαριασμών χρήστη με το εργαλείο "Λογαριασμοί χρηστών" (User Accounts) στον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel).

Για να ανοίξετε το εργαλείο "Λογαριασμοί χρηστών" (User Accounts), ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel) από το μενού Έναρξη (Start) και κατόπιν κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Λογαριασμοί χρηστών (User Accounts).

Δημιουργία νέου λογαριασμού χρήστη 1. Κάντε κλικ στο στοιχείο Δημιουργία νέου λογαριασμού (Create a new account) στο πλαίσιο λίστας Επιλογή μιας εργασίας (Pick a task).
 2. Πληκτρολογήστε το όνομα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το λογαριασμό και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο (Next).
 3. Επιλέξτε τον τύπο λογαριασμού που θέλετε και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία λογαριασμού (Create Account).

Τροποποίηση λογαριασμού 1. Κάντε κλικ στο στοιχείο Αλλαγή ενός λογαριασμού (Change an account) στο πλαίσιο λίστας Επιλογή μιας εργασίας (Pick a task).
 2. Κάντε κλικ στο λογαριασμό που θέλετε να αλλάξετε.
 3. Επιλέξτε το στοιχείο που θέλετε να αλλάξετε:
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή του ονόματος (Change the name), για να αλλάξετε το όνομα που εμφανίζεται στην οθόνη υποδοχής για το λογαριασμό.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή της εικόνας (Change the picture), για να αλλάξετε την εικόνα που χρησιμοποιείται για την αναπαράσταση του λογαριασμού χρήστη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε αρχείο εικόνας στον υπολογιστή για την εικόνα του χρήστη.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή του τύπου λογαριασμού (Change the account type), για να αλλάξετε τον τύπο λογαριασμού ώστε να αυξήσετε ή να μειώσετε τα δικαιώματα χρήστη στον υπολογιστή.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία/αλλαγή του κωδικού πρόσβασης (Create/change the password), για να δημιουργήσετε ή να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης για το χρήστη και να δημιουργήσετε ή να αλλάξετε την υπόδειξη κωδικού πρόσβασης.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή του λογαριασμού (Delete the account), για να διαγράψετε το λογαριασμό χρήστη από τον υπολογιστή. Όταν διαγράφετε το λογαριασμό, σας δίνεται η επιλογή να αποθηκεύσετε τα αρχεία του χρήστη στον υπολογιστή.

   Σημείωση: Δεν μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό για ένα χρήστη που είναι συνδεδεμένος τη συγκεκριμένη στιγμή στον υπολογιστή.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 279783 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2004 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbhowtomaster kbtool KB279783

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com