Microsoft.Exchange.Monitoring.exe proces consuma excesiv resursele CPU atunci când un SCOM serverul monitoare serverele acces clienți Exchange Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2796950 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Să presupunem că configurați un server Microsoft System Center operațiunile Manager (SCOM) pentru a monitoriza serverele de acces clienți Microsoft Exchange Server 2010 într-o organizație Exchange 2010. În plus, presupunem că serverul SCOM execută mai multe Test-* conectivitate cmdlet-uri. În această situație, procesul de Microsoft.Exchange.Monitoring.exe consumă resurse CPU excesiv pe serverele de acces clienți. Când apare această problemă, toate cererile care sunt trimise la serverele de acces clienți primesc răspunsurile lent.

Cauză

Această problemă se produce deoarece mai multe fire de serviciu Microsoft Exchange monitorizare acces neprotejat date în același marcă de timp. Acest comportament determină deteriorarea datelor și înalt de utilizare CPU.

Rezoluție

Pentru a rezolva această problemă, instalați Exchange Server 2010 pachet Service Pack 3 (SP3) pe serverele Exchange Server 2010. Pentru mai multe informații despre Exchange Server 2010 SP3, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2808208 Descriere a Exchange Server 2010 pachet Service Pack 3

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2796950 - Ultima examinare: 17 februarie 2013 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2796950 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2796950

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com