Biztonsági tanácsokat tartalmazó dokumentum (Microsoft Security Advisory): Az Internet Explorer biztonsági rése távolról végzett kódfuttatást tehet lehetővé

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2794220 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Figyelem
A Microsoft befejezte a probléma kivizsgálását. A probléma megoldása érdekében kiadtuk az MS13-008 jelű biztonsági közleményt. A problémáról és az elérhető biztonsági frissítésről a KS Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat: 
2799329 MS13-008: Kritikus biztonsági frissítés az Internet Explorer böngészőhöz: 2013. január 14.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2794220 - Utolsó ellenőrzés: 2013. január 18. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Internet Explorer 8
  • Windows Internet Explorer 7
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
Kulcsszavak: 
kbexpertiseinter kbinfo kbsecadvisory kbsecurity kbsecvulnerability KB2794220
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com