Este disponibilă o actualizare care permite Lync pentru Mac 2011 să fie sprijinite în Mac OS X 10.8 Mountain Lion

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2793011 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Introducere

Acest articol descrie o actualizare pentru Microsoft Lync pentru Mac 2011. Actualizare permite Lync pentru Mac 2011 să fie sprijinite în Mac OS X 10.8 Mountain Lion.

Informații suplimentare

Pentru a activa Lync pentru Mac 2011 să fie sprijinite în Mac OS X 10.8 Mountain Lion, instalați actualizarea cumulativă următoarele:
2778095 Descriere a Microsoft Lync pentru Mac 2011 14.0.4 actualizare

Produsele ter?e despre care acest articol discută sunt produse de companii independente de Microsoft. Microsoft face nici o garanție, sugerată sau în alt mod, despre performanța sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 2793011 - Ultima examinare: 1 februarie 2013 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft Lync for Mac 2011
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2793011 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2793011

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com