Er is een update beschikbaar waarmee de Lync voor Mac 2011 worden ondersteund in Mac OS X 10,8 Mountain Lion

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2793011 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Inleiding

In dit artikel wordt een update beschreven voor Microsoft-Lync voor Mac 2011. De update zorgt ervoor dat Lync voor Mac 2011 in Mac OS X 10,8 Mountain Lion worden ondersteund.

Meer informatie

Schakel Lync voor Mac 2011 in Mac OS X 10,8 Mountain Lion worden ondersteund door de volgende cumulatieve update te installeren:
2778095 Beschrijving van de Microsoft-Lync voor 2011 voor Mac 14.0.4 update

De producten van andere leveranciers die in dit artikel worden beschreven, worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2793011 - Laatste beoordeling: vrijdag 1 februari 2013 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Lync for Mac 2011
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2793011 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2793011

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com