Null-waarden die worden geretourneerd wanneer u de klasse Win32_VideoController WMI in Windows 8 of Windows Server 2012

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2787534 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Stel u hebt een computer waarop Windows 8 of Windows Server 2012. Een toepassing die gebruikmaakt van de klasse Win32_VideoController Windows Management Instrumentation (WMI) voor het verzamelen en beeldscherminstellingen configureren op de computer worden uitgevoerd. In deze situatie worden null-waarden voor de eigenschappen CurrentBitsPerPixel, CurrentHorizontalResolutionen CurrentNumberOfColors geretourneerd. Ook worden voor andere huidige configuraties null-waarden geretourneerd.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de interface van apparaatklassen worden geïnventariseerd door de klasse GUID_DISPLAY_DEVICE_ARRIVAL device interface komen niet overeen met de device interface-klassen die door WMI worden doorgegeven.

Oplossing

Cumulatieve Update-informatie

U kunt dit probleem oplossen door de cumulatieve update voor Windows 8 en Windows Server 2012 2822241 te installeren. Voor meer informatie over het verkrijgen van deze cumulatieve update-pakket, klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2822241 Cumulatieve update voor Windows 8 en Windows Server 2012: April 2013

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Voor meer informatie over de software-update terminologie, klik op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
824684 Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om Microsoft software-updates te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 2787534 - Laatste beoordeling: dinsdag 9 april 2013 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows Server 2012 Datacenter
  • Windows Server 2012 Essentials
  • Windows Server 2012 Foundation
  • Windows Server 2012 Standard
  • Windows 8
  • Windows 8 Enterprise
  • Windows 8 Pro
Trefwoorden: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2787534 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2787534

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com