Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Δεν είναι δυνατή η κατάργηση του τομέα" κατά την προσπάθειά σας να καταργήσετε έναν τομέα από το Office 365

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2787264 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν προσπαθείτε να καταργήσετε έναν τομέα από το Office 365 στην πύλη του Office 365, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν είναι δυνατή η κατάργηση του τομέα

<DomainName>δεν είναι δυνατό να καταργηθούν, επειδή χρησιμοποιείτε για την τοποθεσία Web του SharePoint Online. Εάν θέλετε να καταργήσετε τον τομέα, αλλάξτε πρώτα τη διεύθυνση που χρησιμοποιείτε για τη σύνδεση του SharePoint σε έναν διαφορετικό τομέα.</DomainName>

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αλλάξτε τον τομέα που χρησιμοποιείται για το SharePoint ηλεκτρονική διεύθυνση της τοποθεσίας Web και, στη συνέχεια, περιμένετε 24 ώρες. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Είσοδος της πύλης (Office 365https://Portal.Office.com) ως καθολικό διαχειριστή.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείρισηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί του SharePoint.
  3. Στη σελίδα "συλλογές τοποθεσιών", κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα από τη σύνδεση δημόσια τοποθεσία Web και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΜετονομασία τοποθεσίας Web.
  4. Στη λίστα, επιλέξτε <your_domain>. sharepoint.com</your_domain>, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  5. Περιμένετε μία ώρα και στη συνέχεια προσπαθήστε να καταργήσετε τον τομέα. Ελέγξτε ξανά αργότερα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 24 ώρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2284755 Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους κατά την προσπάθειά σας να καταργήσετε έναν τομέα από το Office 365
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2787264 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 13.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office SharePoint Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365022013 o365p o365m kbmt KB2787264 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2787264

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com