Bucket hoge versie op de postbus-server van Exchange Server 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2786772 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In een Exchange 2010 mailbox server, de Information Store-service mogelijk niet meer reageren en uiteindelijk ontkoppelen en/of worden beëindigd. Wanneer dit probleem optreedt, houdt een RPC-fout die Outlook probeert contact Exchange te ontvangen van Exchange-gebruikers. Als u Prestatiemeter gebruikt om de waarden voor versie-Buckets toegewezen op grond van de MSExchange Database-> exemplaren weer te geven, zult u merken dat de waarde voortdurend voor een of meer databases verhoogt totdat deze databases uiteindelijk mislukken.

10027-gebeurtenis wordt geregistreerd wanneer dit probleem optreedt.

Event ID: 10027
Source: MSExchangeIS
Description: There are 5 RPC requests for the mailbox "<User>" on the database "<Database>" that have taken an abnormally long time to complete. This may be indicative of performance issues with your server.

Oorzaak

Dit probleem treedt op vanwege een fout, waardoor de Information Store-service in te voeren een oneindige lus terecht wanneer een databasepagina wordt bijgewerkt.

Oplossing

Een ondersteunde hotfix is nu beschikbaar bij Microsoft. Het is echter bedoeld om alleen het probleem op te lossen dat in dit artikel wordt beschreven. Pas deze alleen toe op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Om dit probleem onmiddelijk op te lossen, kunt u contact opnemen met Microsoft Customer Support Services om de hotfix te verkrijgen. Voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Support Services en informatie over kosten van ondersteuning vindt u op de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking In speciale gevallen kunnen kosten die normaal aan ondersteuningsoproepen verbonden zijn, worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft productondersteuning van mening is dat een specifieke update de oplossing van uw probleem is. De normale ondersteuningskosten blijven gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

Deze hotfix is gepland voor opname in updatepakket 6 voor Exchange Server 2010 Service Pack 2.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2786772 - Laatste beoordeling: vrijdag 9 mei 2014 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Trefwoorden: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbmt KB2786772 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2786772

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com