Ταιριάζουν αριθμών εβδομάδας στο Outlook Web App και ημερολόγια του Outlook σε περιβάλλον Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2784083 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2010, η αρίθμηση των εβδομάδων που εμφανίζονται στο ημερολόγιο του Outlook Web App δεν συμφωνούν με τους αριθμούς εβδομάδας που εμφανίζονται στο ημερολόγιο του Microsoft Outlook. Για παράδειγμα, στην αγγλική έκδοση του Outlook Web App, την πρώτη εβδομάδα στο 2013 αριθμείται "2". Ωστόσο, στην αγγλική έκδοση του Microsoft Outlook 2010, την πρώτη εβδομάδα στο 2013 αριθμείται "1".

Σημειώσεις
  • Για να εμφανιστεί ο αριθμός εβδομάδας στο Outlook Web App, επιλέξτε το Εμφάνιση αρίθμησης εβδομάδων στην προβολή μήνα το πλαίσιο ελέγχου με το Ημερολόγιο ρυθμίσεις.
  • Για να εμφανιστεί ο αριθμός εβδομάδας στο Outlook 2010, επιλέξτε το Εμφάνιση αρίθμησης εβδομάδων στην προβολή μήνα, καθώς και στην Επισκόπηση ημερομηνιώντο πλαίσιο ελέγχου. Αυτό το πλαίσιο ελέγχου που βρίσκεται κάτω από τοΕπιλογές εμφάνισης επικεφαλίδα στο το Ημερολόγιο καρτέλα από το Επιλογές του Outlookπαράθυρο διαλόγου.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το Outlook Web App χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό μηχανισμό για τον υπολογισμό αριθμών εβδομάδας.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συνάθροιση ενημερώσεων:
2746164 Περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων 6 για Exchange Server 2010 Service Pack 2
Σημείωση Αφού εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, μπορείτε να εκτελέσετε το cmdlet Get-MailboxCalendarConfiguration μαζί με την παράμετρο Πρώτη_εβδομάδα_έτους για να εμφανίσετε την πρώτη εβδομάδα του έτους. Επιπλέον, μπορείτε να εκτελέσετε το cmdlet Σύνολο MailboxCalendarConfiguration μαζί με την παράμετρο Πρώτη_εβδομάδα_έτους για να ορίσετε την πρώτη εβδομάδα του έτους με βάση μία από τις ακόλουθες τιμές:
  • FirstDay
  • FirstFourDayWeek
  • FirstFullWeek

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα παρόμοιο θέμα που παρουσιάζεται σε περιβάλλον Exchange Server 2007, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2289607 Αριθμοί εβδομάδων δεν ταιριάζουν μεταξύ OWA και το Outlook ημερολόγια σε αγγλικά και γαλλικά εκδόσεις σε περιβάλλον Exchange Server 2007
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cmdlet Get-MailboxCalendarConfiguration , μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με τα cmdlet Get-MailboxCalendarConfiguration
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σύνολο MailboxCalendarConfiguration cmdlet, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απαρίθμηση CalendarWeekRule , μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με την απαρίθμηση CalendarWeekRule

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2784083 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbqfe kbexpertiseinter kbfix kbmt KB2784083 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2784083

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com