Συντομεύσεις του Office στη γραμμή εργασιών ενδέχεται να εμφανίζονται ως εικονίδια κενό στο Windows RT

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2783838 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Εάν οι συντομεύσεις του Office στη γραμμή εργασιών σε Επιφάνεια εργασίαςλειτουργία έχουν αλλάξει σε κενό λευκό εικονίδια στο Windows RT, χρησιμοποιήστε αυτό το διορθώσω για να επιδιορθώσετε αυτόματα το πρόβλημα:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ Αυτό το διορθώσωμόνο ισχύει για συσκευές RT των Windows που έχουν τηνΕνημερωμένη έκδοση για το Office Home & φοιτητής 2013 RT Προεπισκόπηση (KB 2748583)εγκατασταθεί από το Windows Update. Αυτό μπορεί να είναι στα Αγγλικά μόνο. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί επίσης για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows ορθογώνιο

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιορθώστε το πρόβλημα
Αυτόματη επίλυση της Microsoft
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2Let me fix it myself

Εάν η Επίλυση δεν λειτούργησε ή μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Πρώτα, μεταβείτε σε κατάσταση λειτουργίας επιφάνειας εργασίας και να ξεκαρφιτσώσετε το κενό συντομεύσεις
  • Με αφή, πατήστε και κρατήστε στη συντόμευση κενό για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αφήστε. Κτυπήστε Ξεκαρφίτσωμα αυτού του προγράμματος από τη γραμμή εργασιών. Κάνετε αυτό για κάθε εικονίδιο κενό.
  • Με το ποντίκι, κάντε δεξιό κλικ σε κάθε κενό εικονίδιο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ξεκαρφίτσωμα αυτού του προγράμματος από τη γραμμή εργασιών.
Τώρα, επιστρέψτε στην οθόνη έναρξης και re-pin κάθε προγράμματος του Office RT στη γραμμή εργασιών
  • Με αφή, εντοπίστε την παράθεση πρόγραμμα του Office, όπως το Word RT, και swipe προς τα κάτω το πλακίδιο για να το επιλέξετε. Κτυπήστε το Pin στη γραμμή εργασιών.
  • Με το ποντίκι, κάντε δεξιό κλικ την παράθεση πρόγραμμα του Office, όπως το Word RT, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Καρφιτσώνουν στη γραμμή εργασιών.

Τώρα ξεκινήστε ένα από τα προγράμματα του Office οικιακή χρήση και μαθητές 2013 RT από τη γραμμή εργασιών. Η συντόμευση θα πρέπει να εμφανίζονται σωστά και δεν θα πρέπει να λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους.

Περισσότερες πληροφορίες

Κατά την εγκατάσταση του Ενημερωμένη έκδοση για το Office Home & φοιτητής 2013 RT προεπισκόπηση από το Windows Update, τις συντομεύσεις του Office στη γραμμή εργασιών σε Επιφάνεια εργασίας κατάσταση λειτουργίας ενδέχεται να εμφανίζονται ως κενά λευκό εικονίδια. Ενδέχεται επίσης να λάβετε πρόσθετα σφάλματα από το εικονίδιο της συντόμευσης εφαρμογής όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2783838 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Home and Student 2013 RT Preview
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2783838 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2783838

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com