Korriger: W3wp.exe-unntak og SharePoint farmen blir utilgjengelig når du har deaktivert en data oppdatering tidsplan for en PowerPivot-arbeidsbok i SharePoint-2013 som samhandler med SSAS 2012

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2781126 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Microsoft distribuerer hurtigreparasjoner for Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 som én nedlastbar fil. Fordi reparasjonene er kumulative, inneholder hver nye utgivelse alle hurtigreparasjonene og alle sikkerhetsreparasjonene som var inkludert i tidligere SQL Server 2012 Service Pack 1 Løs utgivelsen.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Anta at du deaktiverer en data oppdatering tidsplan for en PowerPivot-arbeidsbok i Microsoft SharePoint 2013 som fungerer sammen med Microsoft SQL Server 2012 Analysis Services (SSAS 2012). I dette tilfellet W3wp.exe-prosessen på SharePoint-serveren kan få unntak, og SharePoint-farmen kan bli utilgjengelig.

Årsak

Dette problemet oppstår fordi SharePoint-jobb prøver å kjøre DataRefresh.DeleteWork lagret prosedyre for å oppdatere listen over data oppdatering jobber i innholdsdatabasen. Imidlertid den lagrede prosedyren kan ikke utføres av tjenesten nødvendig å fjerne jobben på grunn av et problem med tillatelse fra køen DataRefresh under installasjonen eller prosessen med konfigurasjon av SSAS innholdsdatabase.

Løsning

Informasjon om kumulativ oppdatering

Samleoppdatering 2 for SQL Server 2012 SP1

Hurtigreparasjonen for dette problemet ble først utgitt i kumulative oppdateringen 2. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du anskaffer denne kumulative oppdateringen for SQL Server 2012 SP1, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2790947 Kumulativ oppdateringspakke 2 for SQL Server 2012 Service Pack 1
Obs! Fordi bygginger er kumulative, inneholder hver nye fix-utgivelse alle hurtigreparasjonene og sikkerhetsreparasjonene som var inkludert i tidligere SQL Server 2012 SP1 løser utgivelsen. Vi anbefaler at du vurderer å bruke den nyeste versjonen av hurtigreparasjonen som inneholder denne hurtigreparasjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2772858 SQL Server-2012 bygger som ble gitt ut etter at SQL Server 2012 Service Pack 1 ble utgitt

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Workaround

Hvis du vil omgå dette problemet, gjør du følgende:
  1. Åpne SQL Server Management Studio (SSMS), og deretter koble til databaseserveren som brukes til å inneholde innholdsdatabasen for PowerPivot i SharePoint.
  2. Åpne databasen for PowerPivot for programmet, og finn deretter Lagrede prosedyrer for databasen.
  3. Høyreklikk denDataRefresh.DeleteWork lagret prosedyre, og klikk deretter Egenskaper.
  4. På den Tillatelser kategorien, legger du til GeminiServiceAdmin rolle, og deretter gi rollen tilKjøre tillatelse.

Referanser

Mer trinnvis vedlikehold modellen for SQL Server, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
935897 En trinnvis vedlikehold-modell er tilgjengelig fra SQL Server-teamet å levere hurtigreparasjoner for rapporterte problemer
Hvis du vil ha mer informasjon om navngivingspraksis for SQL Server-oppdateringer, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
822499 Navngivingspraksis for oppdateringspakker for Microsoft SQL Server-programvare
Hvis du vil ha mer informasjon om terminologi for programvareoppdatering, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
824684 Beskrivelse av standardterminologien som brukes til å beskrive oppdateringer av Microsoft-programvare

Egenskaper

Artikkel-ID: 2781126 - Forrige gjennomgang: 24. januar 2013 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1
  • Microsoft SQL Server 2012 Analysis Services
  • Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2781126 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2781126

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com