ID articol: 2777330 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Rezumat


Când încercați să instalați KB2756872 pe un PC-ul Windows 8, se poate produce erori care împiedică instalarea. Utilizați următoarele metode pentru a găsi o soluție pentru aceste erori de instalare.

Informații suplimentare

În timpul instalării KB2756872 pentru Windows 8, este posibil să întâmpinați erori care împiedică instalarea la finalizarea cu succes. Este posibil să apară unul sau mai multe dintre următoarele probleme:
  • Instalarea se blochează sau nu mai răspunde la 12%, 13%, 14% sau 15 %
  • Este posibil să observați că Dale și icoane lipsesc după instalare
Pentru a rezolva aceste probleme, urmați pașii de asociate cu problema:

Problemă: Instalarea se blochează sau nu mai răspunde

program de instalare poate închide sau nu mai răspunde dacă un driver instalat în prezent este depășite sau nu este pe deplin compatibil. Pentru a termina instalarea stagnat, trebuie să forța PC la spre shutdown folosind butonul de alimentare, și reporniți-l. L meu necesită repornire până la 3 pentru a opri actualizarea din încercarea de a instala. Repornirea 3 ori poate aduce la meniul Depanare complexă . Dacă este așa, selectați Setări de pornire Windows, și apoi selectați reporniți.


După ce au încheiat încercarea de instalare, urmați pașii de mai jos:

Pasul 1: Actualizarea programelor Antivirus

Unele programe antivirus pot interfera cu instalarea de KB2756872. Actualizarea programului antivirus poate ajuta rezolva problema.

Vizitați site web al producătorului de antivirus și Căutați actualizări pentru programe. Instalați orice actualizări disponibile.

Pentru informații despre modul de a găsi software-ul vânzătorii de vizitainformații de contact distribuitori hardware și softwaresite-ul.

Pasul 2: Instalare KB2771431

Instalați actualizarea descrisă în articolul 2771431. Instrucțiuni pentru instalarea update pot fi găsite în articolul 2771431.

Pasul 3: Reîncerca?i instalarea KB2756872

Instalați actualizarea descrisă în articolul 2756872 din nou. De data aceasta, instalare ar trebui să procedeze în mod normal.


Problema 2: Dale și icoane lipsesc

Pentru a rezolva aceste probleme, deconectați-vă contul și apoi conectați-vă înapoi, Dale și icoane ar trebui să fie afișate corect.


Proprietă?i

ID articol: 2777330 - Ultima examinare: 4 ianuarie 2013 - Revizie: 5.1
Se aplică la:
  • Windows 8
  • Windows 8 Pro
  • Windows 8 Professional N
  • Windows RT
Cuvinte cheie: 
kbmt KB2777330 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2777330

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com