Artikel ID: 2777330 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting


Wanneer u te installKB2756872on een PC Windows 8 probeert, kunnen om te voorkomen dat de installatie fouten optreden. Gebruik de volgende methoden om een oplossing te vinden voor deze fouten.

Meer informatie

Tijdens de installatie van KB2756872 voor Windows 8 zijn er fouten die voorkomen dat de installatie wordt voltooid. Een of meer van de volgende problemen kunnen optreden:
  • Setup loopt vast of reageert niet meer bij 12%, 13%, 14% of 15%
  • Het is mogelijk dat tegels en pictogrammen na de installatie ontbreken
U kunt deze problemen omzeilen, voert u de stepsassociated met het probleem:

Probleem: Setup loopt vast of reageert niet meer

De installatie loopt mogelijk vast of reageert niet meer als er een geïnstalleerde driver verouderd of niet volledig compatibel is. De vastgelopen installatie moet u ervoor zorgen dat uw PC met behulp van de knop Afsluiten en opnieuw starten. Deze mijn vereisen maximaal 3 herstart te stoppen, de update probeert te installeren. Opnieuw kan 3 keer komen van het menu Geavanceerde stappen voor probleemoplossing . Als dit het geval is, selecteert u Instellingen voor het opstarten van Windowsen selecteer vervolgens opnieuw starten.


Nadat u de installatie-poging zijn beëindigd, volg de onderstaande stappen:

Stap 1: UpdateAntivirus-programma 's

Sommige antivirusprogramma's kunnen de installatie van KB2756872 verstoren. Bijwerken van uw antivirusprogramma kan helpen het probleem op te lossen.

Ga naar de website van de fabrikant van het antivirusprogramma en zoek naar updates voor programma's. Beschikbare updates installeren.

Voor meer informatie over het zoeken naar software leveranciers gaat u naar deHardware en software leverancier contactgegevens.

Stap 2: Installeer KB2771431

Installeer de update die wordt beschreven in artikel 2771431. Instructies voor het installeren van de update kunt u vinden in artikel 2771431.

Stap 3: Proberen de installatie van KB2756872

Installeer de update die wordt beschreven in artikel 2756872 opnieuw. Deze keer moet de installatie gewoon voortgezet.


Probleem 2: Tegels en pictogrammen ontbreken

U kunt deze problemen omzeilen, meld u af bij uw Windows-account en vervolgens weer aanmelden, de tegels en pictogrammen STAThreadAttribute correct weergegeven.


Eigenschappen

Artikel ID: 2777330 - Laatste beoordeling: maandag 3 maart 2014 - Wijziging: 11.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Windows 8
  • Windows 8 Pro
  • Windows 8 Professional N
  • Windows RT
Trefwoorden: 
kbmt KB2777330 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2777330

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com