Korriger: "klientversjonen er inkompatibel med databaseversjonen" feil når du bruker MDS til å opprette en web-applikasjon, når du har installert de kumulative oppdateringspakkene for SQL Server-2012

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2774432 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Anta at du har installert kumulativ oppdateringspakkene for Microsoft SQL Server-2012. Når du åpner hovedsiden for et webprogram for Microsoft SQL Server Master Data Services (MDS), kan du få følgende feilmelding:

Klientversjonen er ikke kompatibel med databaseversjonen. Be systemansvarlig om å oppgradere klientkomponentene, databasekomponenter, eller begge deler. Kjør mal Data Services Configuration Manager på serveren for mer informasjon.

Obs! Når du bruker MDS Configuration Manager til å sjekke versjonsinformasjon for MDS, versjonen av MDS er forskjellig fra versjonen av SQL Server.

Løsning

Informasjon om oppdateringspakke for SQL Server-2012

Hvis du vil løse dette problemet, kan du få den siste oppdateringspakken for Microsoft SQL Server-2012. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2755533 Slik får du tak i den nyeste oppdateringspakken for SQL Server-2012

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Egenskaper

Artikkel-ID: 2774432 - Forrige gjennomgang: 10. november 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 på følgende plattformer
    • Microsoft SQL Server 2012 Standard
    • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2774432 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2774432

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com