FIX: Kan geen Master Data Services-invoegtoepassing voor Excel installeert op een computer waarop Microsoft Office 2013 geïnstalleerd

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2774422
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u de Microsoft SQL Server 2012 Master Data Services-invoegtoepassing voor Microsoft Excel installeren op een computer waarop Microsoft Office-2013, is de installatie mislukt. Bovendien wordt de volgende foutmelding weergegeven:
Deze vereisten zijn niet geïnstalleerd:
64-bits versie van Microsoft Excel 2010
Alle onderdelen die kunnen worden geïnstalleerd vanaf:
http://go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=219530

Notities
  • Dit probleem treedt ook op als u Microsoft Excel 2010 naast 2013 Office op de computer installeren.
  • U kunt de Master Data Services-invoegtoepassing voor Excel installeert nadat u Office 2013.
  • Dit probleem treedt niet op als u het 2007 Microsoft Office system of het Microsoft Office 2010 in plaats van 2013 Office installeert.

Oplossing

Informatie over het service pack voor SQL Server-2012

Als de Master Data Services-invoegtoepassing voor Excel gebruiken, installeert u SQL Server 2012 Service Pack 1 Feature Pack. SQL Server 2012 Service Pack 1 Feature Pack is beschikbaar voor downloaden van het Microsoft Download Center:
Featurepack voor Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1

Opmerking
The Service Pack 1 Feature Pack voor de Master Data Services-invoegtoepassing voor Excel (of een latere versie van het featurepack) is vereist voor de invoegtoepassing voor het werken met Office-2013.

Opmerking U kunt ook de Microsoft SQL Server 2012 Master Data Services-invoegtoepassing voor Microsoft Excel downloaden vanaf het Microsoft Download Center:

Microsoft SQL Server 2012 Master Data Services-invoegtoepassing voor Microsoft Excel

Kies de download die overeenkomt met de 32-bits of 64-bits aard van de bestaande installatie van Excel 2013.
  • Download voor Excel voor 64-bits MasterDataServicesExcelAddin_amd64.msi.
  • Download MasterDataServicesExcelAddin_x86.msivoor 32-bits Excel.
Om te bepalen welke versie van Excel is geïnstalleerd, start Microsoft Excel en maak een nieuwe werkmap. Klik op bestand, klik op het tabblad Account en klik vervolgens op Over Excel overzicht van de versie-informatie.

Opmerking Als u het meest recente servicepack, klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2755533 Het verkrijgen van het meest recente servicepack voor SQL Server-2012

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is 'Van toepassing op'.

Meer informatie

De SQL Server 2012 Service Pack 1 Master Data Services-invoegtoepassing voor Excel is compatibel met 2007 Office system, Office 2010 en 2013 Office. Het is ook compatibel met de 2012 van SQL Server en SQL Server 2012 Service Pack 1-versies van een Master Data Services server-installatie.

Referenties

Ga naar de volgende MSDN-website voor meer informatie over de Master Data Services-invoegtoepassing voor Excel:
Master Data Services-invoegtoepassing voor Microsoft Excel

Eigenschappen

Artikel ID: 2774422 - Laatste beoordeling: dinsdag 11 december 2012 - Wijziging: 3.0
Trefwoorden: 
kbtshoot kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced atdownload kbmt KB2774422 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2774422

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com