Cikk azonosítója: 2770917 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Fontos: A Microsoft Tudásbázis következő cikkei erre a cikkre mutató hivatkozást tartalmaznak:
 • 2777166
 • 2758246
 • 2780342
 • 2771821
 • 2771744
 • 2778171
 • 2780523
Ezeket a frissítéseket tartalmazza a 2770917. számú frissítés, ha a Windows Update szolgáltatás segítségével telepítette a 2770917. számú frissítést.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A cikk a Windows 8 és Windows Server 2012 rendszerhez 2012 novemberében kiadott kumulatív frissítést ismerteti. A kumulatív frissítőcsomag teljesítménybeli és megbízhatósági javításokat tartalmaz Windows 8 és Windows Server 2012 rendszerekhez. A rendszeres karbantartások részeként javasolt a kumulatív frissítés telepítése.

Bevezetés

Ez a kumulatív frissítés az alábbi teljesítménybeli és megbízhatósági javításokat tartalmazza:
 • Lehetővé teszi vállalati felhasználók számára az alapértelmezés szerinti zárolási képernyő testreszabását.
 • Az akkumulátor üzemidejének meghosszabbítása érdekében javítja a számítógép teljesítményét felébresztésekor, illetve amikor a számítógép alvó állapotban van.
 • Kijavít egy olyan hibát, ami megakadályozhatta a Windows áruházbeli alkalmazások teljes telepítését.
 • További szoftverfrissítések és teljesítménybeli javítások.
Megjegyzés: Ha a frissítés telepítésének időpontjában a számítógépen a Nalpeiron licencelési szolgáltatás fut, akkor a Frissítések beállítása fázis 15%-nál leáll.
A hiba kerülő megoldásáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
2787757 A Frissítések beállítása fázis 15%-nál leáll, amikor a 2770917. számú frissítést megpróbálja telepíteni Windows 8 rendszerre (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

Jelen frissítés arra a hibajelenségre is megoldást kínál, amely során Ön nem tud adatokat beolvasni egy Windows 8- vagy Windows Server 2012-alapú számítógéphez csatlakoztatott USB 3.0-ás lapolvasó segítségével. A problémáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
2770436 Nem lehetséges adatokat beolvasni egy Windows 8- vagy Windows Server 2012-alapú számítógéphez csatlakoztatott USB 3.0-ás lapolvasó segítségével (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

További információ

Frissítési információk

A frissítés beszerzése

A frissítés elérhető a Windows Update webhelyén.

Megjegyzések:
 • Ez egy fontos frissítés.
 • Ha A frissítések automatikus telepítése (ajánlott) Windows Update-beállítást választja, az alábbi frissítés automatikusan telepítve lesz a számítógépre.
 • Ha más Windows Update-beállítást választ, erősen ajánlott ennek a frissítésnek a Windows Update webhelyen keresztül történő azonnali telepítése.
A különálló frissítőcsomagot beszerezheti a Microsoft letöltőközpontjából is. További információkért látogasson el a Microsoft letöltőközpontjába, és keressen rá a KB2770917 jelű frissítőcsomagra.

Előfeltételek

A frissítés alkalmazásához a Windows 8 vagy Windows Server 2012 rendszernek kell futnia a számítógépen.

Újraindítás szükségessége

A frissítés telepítése után újra kell indítani a számítógépet.

Frissítések helyettesítése

A frissítés nem helyettesít más, korábban megjelent frissítéseket.

Fájlinformációk

További információkat a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében talál:
2782531 Fájlinformációk a 2770917. számú frissítéshez (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

Hivatkozások

A Windows Update szolgáltatásról a Microsoft következő webhelyén talál további információt:A szoftverfrissítési terminológiáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia ismertetése
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2770917 - Utolsó ellenőrzés: 2014. május 29. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows 8
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows 8 Pro
 • Windows Server 2012 Essentials
 • Windows Server 2012 Datacenter
 • Windows Server 2012 Foundation
 • Windows Server 2012 Standard
Kulcsszavak: 
kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew atdownload kbcip KB2770917
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com