Artikel-id: 2768648 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Symptomer

Når du bruger Microsoft Office 2013-programmer, bemærker du måske, at de visuelle funktioner varierer fra én computer til den næste. På én computer kan du f.eks. se animationer i Excel, når du ruller gennem en projektmappe. Disse animationer kan dog ikke ses på en anden computer.

Der kan desuden også være, at du oplever ét eller flere symptomer, som reducerer funktionaliteten af et Office-program:
 • Et Office-program er uskarpt.
 • Din skærm flimrer eller blinker.
 • Et Office-program er enten næsten helt hvidt eller helt sort.
 • Teksten i dit dokument vises ikke korrekt.
 • Office-programmet går ned.
 • Ydeevnen på et Office-program (ud over start og lukning) er nedsat.
 • I Microsoft Lync kan der være forsinkelse på videoerne, eller videoerne er langsomme, når du foretager et videoopkald.

Årsag

Du kan opleve disse symptomer, hvis du har en videokonfiguration på computeren, som er inkompatibel med funktionerne i Office 2013, der styrer visningen af programmet og animationerne i programmet.

Løsning

Løsningen varierer, afhængigt af din version af Windows og de symptomer du oplever.

Symptom: Tekst vises forkert i Office-dokumenter

Hvis du oplever, at tekst vises forkert i Office-dokumenter, kan du prøve følgende løsninger først. Ellers kan du gå videre til det næste afsnit med titlen Alle andre symptomer.

Trin 1: Brug indstillingen "ClearType-teksttuner"
 1. Søg efter ClearType

  Windows 8

  Søg efter ClearType på startskærmen, og vælg derefter Indstillinger.

  Windows 7

  Klik på Start, og skriv derefter ClearType i feltet Søg i alle programmer og filer.
 2. Vælg Juster ClearType-tekst.
 3. I ClearType-teksttuner skal du aktivere indstillingen Slå ClearType til og derefter klikke på Næste.
 4. Finjuster din skærm ved at følge fremgangsmåden og vejledningen i ClearType-teksttuner, og klik derefter på Udfør.
Fortsæt til trin 2, hvis du stadig oplever problemer, efter du har justeret dine ClearType-indstillinger.
Trin 2: Deaktiver funktionen Gengivelse af underpixel
Word 2013 bruger som standard tekstgengivelse af underpixel. Dette giver den optimale afstand, men du foretrækker måske udseendet på pixel-justeret tekst, som giver en lille forbedring af kontrasten. Benyt følgende fremgangsmåde for at deaktivere funktionen til gengivelse af underpixel i Word 2013.
 1. Klik på Indstillinger under fanen Filer.
 2. Klik på Avanceret.
 3. I gruppen Skærm skal du klikke for at fjerne markeringen af indstillingen Brug gengivelse af subpixel til at udjævne skrifttyperne på skærmen.
 4. Klik på OK.

Hvis du stadig oplever problemer, når du har slået indstillingen for tekstgengivelse af subpixel fra, skal du aktivere indstillingen Brug gengivelse af subpixel til at udjævne skrifttyperne på skærmen igen og derefter fortsætte til trin 3.
Trin 3: Windows 7-klienter: Installér interoperabilitetspakken til Windows 8
Hvis du bruger Windows 8, skal du springe dette afsnit over og fortsætte til trinnene i afsnittet Alle andre symptomer i denne artikel.

Hvis du bruger Windows 7, skal du installere opdateringen for at forbedre videorelaterede komponenter, som findes i følgende artikel.

2670838 Der er en platformsopdatering tilgængelig til Windows 7 SP1 og Windows Server 2008 R2 SP1
http://support.microsoft.com/kb/2670838/da


Hvis ovenstående trin ikke løste problemet, med at ttekst vises forkert i Office-dokumenter, skal du fortsætte med at løse problemet ved hjælp af trinnene i det næste afsnit i denne artikel.

Alle andre symptomer

Benyt følgende fremgangsmåde i den rækkefølge, de enkelte trin vises i. Rækkefølgen er valgt bevidst og har vist sig at være den mest effektive måde at løse videorelaterede problemer på i Office 2013-programmer.

Trin 1: Opdater videodriveren


Den bedste måde at opdatere din videodriver på er ved at køre Windows Update og se, om der findes en nyere driver til computeren. Benyt følgende fremgangsmåde for at køre Windows Update, afhængigt af din Windows-version:

Windows 8
 1. Klik på Indstillinger på startskærmen i amuletlinjen.
 2. Klik på Skift pc-indstillinger.
 3. Klik på Windows Update i appen Pc-indstillinger.
 4. Klik på Søg efter opdateringer nu.
 5. Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du klikke på den driver, du vil installere, og derefter klikke på Installér.


Windows 7
 1. Klik på Start.
 2. Skriv Windows Update i feltet Søg i alle programmer og filer.
 3. Klik på Søg efter opdateringer i søgeresultaterne.
 4. Hvis der er tilgængelige opdateringer, skal du klikke på den driver, du vil installere, og derefter klikke på Installér.

Bemærk! Skærmkortproducenterne udgiver ofte opdateringer til deres drivere for at forbedre ydeevnen og løse kompatibilitetsproblemer med nye programmer. 
Hvis du ikke finder en opdateret videodriver til din computer via Windows Update, og du skal bruge den nyeste driver til dit skærmkort, skal du gå til afsnittet for support eller download på skærmkortproducentens websted for at få oplysninger om, hvordan du downloader og installerer den nyeste driver.

Spørgsmål 1: Hvad skal jeg gøre, hvis opdateringen af min videodriver løser mine videorelaterede problemer i Office 2013?
Svar 1: Hvis dine videorelaterede problemer i Office blev løst, da du opdaterede din videodriver, behøver du ikke at gøre yderligere.

Spørgsmål 2: Hvad skal jeg gøre, hvis opdateringen ikke løser mine videorelaterede problemer i Office 2013. Eller hvad skal jeg køre, hvis jeg ikke kan finde en opdateret videodriver til min computer?
Svar 2: Hvis du ikke kan finde en opdateret videodriver og stadig har videorelaterede problemer i Office 2013-programmerne, skal du gå til trin 2.

Trin 2: Deaktiver hardwareaccelerationen i Office
Hvis du stadig har videorelaterede problemer i dine Office-programmer, efter du har opdateret din videodriver, eller du ikke kan finde en opdateret videodriver til din computer, skal du prøve at deaktivere hardwareaccelerationen i Office 2013. Benyt følgende fremgangsmåde for at deaktivere hardwareaccelerationen:
 1. Åbn et Office 2013-program.
 2. Klik på Indstillinger under fanen Filer.
 3. Klik på Avanceret i dialogboksen Indstillinger.
 4. Klik for at markere afkrydsningsfeltet Deaktiver hardwaregrafikacceleration på listen over tilgængelige indstillinger.

  Nedenstående figur viser denne indstilling i Microsoft Excel.

  Skjul billedetUdvid billedet
  2815881


 5. Klik på OK.

Spørgsmål 1: Hvad skal jeg køre, hvis deaktivering af hardwaregrafikacceleration løser mine videoproblemer i Office 2013?

Svar 1: Hvis dine videorelaterede problemer blev løst, efter du markerede indstillingen Deaktiver hardwaregrafikacceleration, skal du gøre følgende:
 1. Lad indstillingen Deaktiver hardwaregrafikacceleration forblive markeret indtil videre.

  Skjul billedetUdvid billedet
  2815882

 2. Klik for at fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Deaktiver hardwaregrafikacceleration om 30 dage eller inden da.

  Skjul billedetUdvid billedet
  2815883
 3. Følg trinnene i denne artikel igen. Sørg for, at du starter med "Trin 1: Opdater videodriveren".
Spørgsmål 2: Hvad skal jeg køre, hvis deaktivering af hardwaregrafikacceleration ikke løser mine videoproblemer i Office 2013?

Svar 2: Hvis dine videorelaterede problemer ikke blev løst, efter du deaktiverede hardwaregrafikaccelerationen, skal du gøre følgende:
 1. Klik for at fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet Deaktiver hardwaregrafikacceleration.

  Skjul billedetUdvid billedet
  2815884

 2. Følg trinnene i denne artikel igen om 30 dage eller inden da. Sørg for, at du starter med "Trin 1: Opdater videodriveren".

Yderligere Information

Advarsel! Der kan opstå alvorlige problemer, hvis du foretager forkerte ændringer i registreringsdatabasen via Registreringseditor eller andre metoder. Problemerne kan medføre, at du skal geninstallere operativsystemet. Microsoft garanterer ikke, at disse problemer kan løses. Ændring af registreringsdatabasen sker på egen risiko.

Administration af indstillingen "Deaktiver hardwaregrafikacceleration"

Indstillingen Deaktiver hardwaregrafikacceleration under Skærm i afsnittet Avanceret i dialogboksen Indstillinger styres af følgende data i registreringsdatabasen på computeren:

Nøgle: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Common\Graphics
DWORD: DisableHardwareAcceleration
Værdier: 1 = indstillingen er aktiveret, 0 = indstillingen er deaktiveret (standard)


Den værdi, der er angivet for denne indstilling, gælder for alle Office 2013-programmer på grund af den sti til registreringsdatabasenøglen, der bruges af værdien DisableHardwareAcceleration.

Hvis det er nødvendigt, kan denne registreringsdatabaseværdi anvendes via en gruppepolitik. Benyt følgende fremgangsmåde for at konfigurere den rette indstilling for gruppepolitik:
 1. Føj følgende filer til din domænecontroller: Filerne Office15.admx og Office15.adml føjes til din domænecontroller, og gør dernæst følgende:
 2. I redigeringsprogrammet Lokal gruppepolitk skal du vælge noden Diverse i træet Microsoft Office 2013. Denne indstilling vises i følgende figur.

  Skjul billedetUdvid billedet
  2770494
Bemærk! Hvis du anvender værdien DisableHardwareAcceleration via en gruppepolitik, anvendes følgende registreringsdatabasenøgle:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\15.0\Common\Graphics


Du kan finde flere oplysninger, om hvordan du bruger filerne .admx og .adml i forbindelse med administration af gruppepolitik, på følgende Microsoft TechNet-websted:
Sådan administreres ADMX-filer til gruppepolitik

Automatisk deaktivering af hardwareacceleration for visse skærmkort

Hardwareacceleration er som standard automatisk deaktiveret i Office 2013-programmerne, hvis der registreres bestemte kombinationer af skærmkort og videokortdrivere, når du åbner et Office 2013-program. Du får ikke besked, hvis hardwareacceleration deaktiveres automatisk af programmet. Hvis du f.eks. ser indstillingen Deaktiver hardwaregrafikacceleration i dialogboksen Indstillinger, er indstillingen ikke aktiveret, medmindre du tidligere har aktiveret den selv.

Skjul billedetUdvid billedet
2815885


Listen over kombinationer af skærmkort og videodrivere, der udløser denne automatiske deaktivering af hardwaregrafikaccelerationen, er ikke dokumenteret, da listen er hard-coded i Office 2013-programmerne og hele tiden skifter i takt med, at vi finder flere videokombinationer, der forårsager problemer i Office 2013-programmerne. Vi anbefaler derfor, at du opdaterer din videodriver, hvis du ikke ser den samme funktionalitet for animationer på en computer, som du ser på en anden computer. Følg fremgangsmåden i afsnittet "Trin 1: Opdater videodriveren". Hvis du stadig ikke ser den forventede animation på computeren, skal du snart opdatere videodriveren igen. Microsoft samarbejder med de største skærmkortproducenter om dette problem, og skærmkortproducenterne udgiver nye videodrivere, så snart driverne er udviklet.

Bemærk! Selvom to computere har samme kombination af skærmkort/videodriver, kan der stadig ses forskel på Office 2013-animationsfunktionerne mellem de to computere, hvis den ene computer kører Windows 7, og den anden kører Windows 8. Animationer i Office 2013 deaktiveres på en computer, der kører Windows 7, hvis kombinationen af skærmkort/videodriver fremgår af listen over inkompatible kombinationer. Den samme videokombination på Windows 8 deaktiverer ikke animationer, da Windows 8 indeholder forbedrede videofunktioner.


Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 2768648 - Seneste redigering: 13. februar 2013 - Redigering: 2.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Word 2013
 • Microsoft Excel 2013
 • Microsoft Lync 2013
 • Microsoft Outlook 2013
 • Microsoft PowerPoint 2013
 • Microsoft OneNote 2013
 • Microsoft Publisher 2013
 • Microsoft Visio Professional 2013
 • Microsoft Access 2013
 • Microsoft Project 2013 Professional
Nøgleord: 
KB2768648

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com