A Microsoft Office for Mac 2011 programcsomag 14.2.5-ös verziójú frissítésének ismertetése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2764047
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS12-076 jelű biztonsági közleményt, amely a Microsoft Office for Mac 2011 biztonsági frissítésére vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót tartalmazza. A teljes biztonsági közlemény megtekintéséhez látogassa meg a Microsoft következő webhelyét:
http://technet.microsoft.com/en-us/security/bulletin/ms12-076

A frissítéssel kapcsolatos részletes tudnivalók

Ez a frissítés rendkívül jelentős problémákat szüntet meg, és javítja a biztonságot.

A frissítésben található fejlesztések

Az Office for Mac 2011 14.2.5 frissítése a következő fejlesztéseket is tartalmazza:

Fejlesztések az Outlook for Mac 2011 alkalmazáshoz

 • A frissítés megszüntet egy problémát, amely miatt az Outlook.com fiókok automatikus konfigurálása nem működött megfelelően.
 • Ez a frissítés megszüntet egy, az adatok PST-fájlból történő importálása során felmerülő problémát. Ha egy, a PST-fájlban található e-mail üzenet beágyazott képeket tartalmaz, amelyeket mellékeltek követnek (ebben a sorrendben), akkor az Outlook for Mac programba történő importálás után a mellékletek hiányozni fognak az üzenetből.
 • A frissítés megszüntet egy problémát, amely miatt bizonyos típusú terjesztési listákat a rendszer nem ismer fel terjesztési listaként, ezért azok nem bővíthetők.
 • Ez a frissítés megszüntet egy problémát, amely a Mac Outlook 2011 14.2-es vagy újabb verzióiban merül fel a Gmail-fiókok használatakor. Egy üzenet mappák közti áthelyezésekor helytelen módon másolat készült az üzenetről az Összes levél mappában.
 • Ez a frissítés egy olyan hibát szüntet meg, amely miatt egyes esetekben eltűnnek a szóközök, ha a Word programban létrehozott tartalmat illeszt be, vagy ha a Windows Outlook programban (amely a WordMail szerkesztőt használja) létrehozott üzenetekre válaszol. A probléma oka az volt, hogy az Outlook for Mac nem megfelelően értelmezte a másolt tartalmat.
 • Ez a frissítés külön hibaüzenettel tájékoztatja a felhasználókat, ha egy lejárt jelszó miatt sikertelen a hitelesítés. A felhasználók korábban nem kaptak ilyen részletes információt, ha hitelesítési hiba történt.

A frissítésben megtalálható korábban kiadott fejlesztések

Ez a frissítés tartalmazza a korábbi Office 2011 frissítésekben kiadott összes olyan fejlesztést, amely a Microsoft Office for Mac 2011 14.1.0 frissítés óta megjelent. A korábbi frissítésekben szereplő fejlesztésekről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tájékozódhat:
2555784 A Microsoft Office for Mac 2011 programcsomag 14.1.2 verziójú frissítésének ismertetése (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

2598783 A Microsoft Office for Mac 2011 programcsomag 14.1.3 verziójú frissítésének ismertetése

2644347 A Microsoft Office for Mac 2011 14.1.4 verziójú frissítésének ismertetése

2685940 A Microsoft Office for Mac 2011 programcsomag 14.2.0 verziójú frissítésének ismertetése (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

2705358 A Microsoft Office for Mac 2011 programcsomag 14.2.1 verziójú frissítésének ismertetése (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

2665351 A Microsoft Office for Mac 2011 programcsomag 14.2.2 verziójú frissítésének ismertetése

2721015 A Microsoft Office for Mac 2011 programcsomag 14.2.3-as verziójú frissítésének ismertetése

2742588 A Microsoft Office for Mac 2011 14.2.4-es verziójú frissítésének ismertetése (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

Előfeltételek

Az Office 2011 programcsomag 14.2.5-as verziójú frissítésének telepítése előtt győződjön meg arról, hogy a számítógépen a Mac OS X operációs rendszer 10.5.8-as vagy újabb verziója fut.

Az Apple menü A Mac rendszer névjegye parancsát választva ellenőrizheti, hogy a számítógép eleget tesz-e ennek a követelménynek.

A Microsoft Office for Mac 2011 14.2.5-ös verziójú frissítésének telepítése előtt telepíteni kell a Microsoft Office for Mac 2011 14.2.3-as verziójú frissítését is.

Az alábbi módszerrel állapíthatja meg, hogy a frissítés telepítve van-e a számítógépen:
 1. Kattintson az Ugrás menü Alkalmazások parancsára.
 2. Nyissa meg a Microsoft Office 2011 mappáját, majd indítsa el bármelyik Office alkalmazást (például a Word programot).
 3. Válassza a Word menü About Word (A Word névjegye) parancsát.
 4. Az About Word (A Word névjegye) párbeszédpanelen ellenőrizze a Latest Installed Update (Legújabb telepített frissítés) bejegyzés melletti verziószámot.

A frissítés letöltése

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A Microsoft Office for Mac programcsomag 14.2.5-ös verziójú frissítésének letöltése.

Kiadás dátuma: 2012. november 13.

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Frissített fájlok

A frissítés által hozzáadott vagy módosított fájlok teljes listájának megtekintéséhez kattintson duplán a frissítés telepítőjére. Ezután kattintson a Fájl menü Fájlok megjelenítése parancsára.
Megjegyzések:
 • Az Office 2011 programcsomag 14.2.5-ös verziójú frissítése elérhető a Microsoft Automatikus frissítések szolgáltatásán keresztül is. Az automatikus frissítési szolgáltatás egy, a Microsoft szoftvereket automatikusan frissítő program.

  A szolgáltatás használatához indítsa el a Microsoft Office valamelyik alkalmazását, majd kattintson a Help (Súgó) menü Check for Updates (Frissítések keresése) parancsára.

  Az Office for Mac 2011 szoftvercsomagról a Microsoft alábbi webhelyén talál további információt:
  http://www.microsoft.com/mac
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2764047 - Utolsó ellenőrzés: 2012. november 19. - Verziószám: 1.0
Kulcsszavak: 
kbexpertiseinter kbqfe kbbug kbfix kbsecurity kbsecbulletin kbsecvulnerability kbsurveynew KB2764047
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com