FIX: "procesul <block list="">pare a fi non-elastic pe Scheduler <ID>" mesaj de eroare când executați o interogare în SQL Server 2012</ID> </block>

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2762557 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie remedieri Microsoft SQL Server 2012 într-un fișier descărcabil. Pentru că remedierile sunt cumulative, fiecare versiune nou conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 Actualizare versiune.

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Instalarea Microsoft SQL Server 2012 pe un server care are mai multe procesoare. De exemplu, CPU pe server Core 64 sau 128 și include o configurație de NUMA.
  • Serverul are o cantitate mare de memorie. De exemplu, serverul are 256 gigaocteți (GO) sau 1 TB de memorie.
  • Executați o interogare în Microsoft SQL Server 2012. Planul de execuție interogare conține un operator de sortare care se aplică în multe rânduri.
În acest scenariu, mesaje de eroare care seamănă cu următoarele sunt înregistrate în fișierul jurnal de eroare SQL Server:
Procesul de <block list=""></block> pare a fi non-elastic pe programatorului de lucrări <ID></ID>

Cauză

Această problemă se produce deoarece fel operatorul traverseaza multe găleți într-o listă de SQL Server intern de alocări de memorie pentru a găsi următoarea memoria disponibilă de la piscina de tampon.

Atunci când serverul are o memorie mare, Listă tabel de SQL Server intern de alocări de memorie în buffer piscina creste la o dimensiune mare, de asemenea. Prin urmare, operatorul de sortare traverseaza multe găleți în Listă tabel de SQL Server intern de alocări de memorie pentru a găsi următoarea memoria disponibilă de la piscina de tampon. Acest comportament nu randament pe Programator de activități destul de frecvent. Prin urmare, "non-elastic programator" eroare este raportat frecvent.

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

Pachet de actualizare cumulativ 1 SQL Server 2012 pachet Service Pack 1

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în Cumulative Update 1. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012 pachet Service Pack 1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2765331 Pachet de actualizare cumulativ 1 SQL Server 2012 pachet Service Pack 1
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2772858 SQL Server 2012 construiește care au fost lansate după SQL Server 2012 pachet Service Pack 1 a fost lansat

SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 4 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2758687 Pachet de actualizare cumulativ 4 pentru SQL Server 2012
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 SQL Server 2012 construiește care au fost lansate după SQL Server 2012 a fost lansat

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2762557 - Ultima examinare: 21 noiembrie 2012 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2012 Standard
  • Microsoft SQL Server 2012 Web
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
Cuvinte cheie: 
kbtshoot kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2762557 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2762557

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com