Procese TSManager.exe și TSInstallSWUpdates.exe de înghețare când o sarcină OSD-ul se execută pe un computer client în centrul Sistem Configuration Manager 2007 SP2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2761938 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Instalați și configurați un punct de actualizare a software-ului Microsoft System Center Configuration Manager 2007 pachet Service Pack 2 (SP2).
  • Sincronizați catalog pentru un computer client.
  • Creați o implementare.
  • În pagina de implementare program, configurați actualizare software în desfășurarea a deveni disponibile la o anumită dată și oră.
  • Puteți crea o sarcină de sistem de operare de implementare (OSD) și configurați-l pentru a utiliza acțiunea "Instala actualizări de Software".
  • Sarcina OSD-ul se execută pe computer client.
În acest scenariu, congela procesele de TSManager.exe și TSInstallSWUpdates.exe. Prin urmare, actualizarea software-ul nu este instalat. În plus, în jurnalul de SMSTS se înregistrează următorul mesaj:
Expirat de așteptare pentru actualizări reîmprospătare completă notificare

Rezoluție

Pentru a rezolva această problemă, instalați remedierea rapidă următoarele pe site-ul primar rolul și rolul client sistem Configuration Manager centrul 2007 SP2. Pentru a rezolva această problemă pe client centru Sistem Configuration Manager 2007 SP2, mai întâi instalați pachetul de remediere rapidă următoarele pe serverul de site-ul primar centrul Sistem Configuration Manager 2007 SP2. Apoi, implementa pachetul care este generat la centrul Sistem Configuration Manager 2007 SP2 client.
Pentru mai multe informații despre modul de a implementa un pachet de remediere rapidă la serverul de site-ul primar centrul Sistem Configuration Manager 2007 SP2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2477182 Sistem Center Configuration Manager 2007 hotfix instalare orientare
Notă Pachetul de remediere rapidă următoare poate fi instalat pe un sistem Configuration Manager centrul 2007 SP2 site-ul server care se execută un x 86-bază sau versiunea x 64-bază de un sistem de operare:
SCCM2007-SP2-KB2761938-ENU.msi

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă este disponibilă de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinat pentru a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pentru sistemele care se confruntă cu problema descrisă în acest articol. Această remediere rapidă poate să necesite testare suplimentară. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune "Descărcare disponibilă a remedierii rapide (Hotfix download disponibil" la partea de sus a acestui articol din bază de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Client Service si suport pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau este necesară depanare, aveți posibilitatea să creați o solicitare de asistență separată. Costurile uzuale de asistență se vor aplica pentru întrebări suplimentare de asistență și pentru probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă de numere de telefon Microsoft Client Service si suport, sau pentru a crea o solicitare de asistență separată, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă Formularul "Descărcare disponibilă a remedierii rapide (Hotfix download disponibil" afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să se execute centrul Sistem Configuration Manager 2007 SP2.

Informații cu privire la registru

Pentru a instala această remediere rapidă, nu aveți pentru a face orice modificări în registry.

Informații cu privire la necesitatea unui restart

Nu trebuie să reporniți computerul dacă închideți consola Administrator Configuration Manager înainte de a instala această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește o remediere rapidă lansată anterior.

Informații cu privire la fișiere

Versiunea globală a acestei remedieri rapide instalează fișierele care au atributele care sunt listate în următoarele tabele. Datele și orele acestor fișiere sunt listate în marcă de timp universal (UTC). Datele și orele pentru aceste fișiere pe computer local sunt afișate în timpul local împreună cu diferenta de fus orar pentru ora de vara (DST). În plus, datele și orele se pot modifica când efectuați anumite operații cu fișierele.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fi?ierVersiunea fișieruluiDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Sccm2007ac-sp2-kb2761938-x 86-enu.mspNu este cazul595,45601-Feb-201018: 30Nu este cazul
Updatesdeployment.dll4.0.6487.2215536,18401-Feb-201018: 30x 86

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre modul de a planifica un software update implementare, du-te la următorul site Web Microsoft:
Cum pentru a planifica o implementare de actualizare software

Proprietă?i

ID articol: 2761938 - Ultima examinare: 31 octombrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft System Center Configuration Manager 2007
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbautohotfix kbhotfixserver kbmt KB2761938 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2761938

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com