Este disponibilă o actualizare care îmbunătățește funcția de REZUMARE, funcția DIVDE și caracteristica de memorare în cache în SQL Server 2012

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2758628 - View products that this article applies to.

Microsoft distribuie remedieri Microsoft SQL Server 2012 ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2012 fix de presă.

Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Introducere

Acest articol prezintă o actualizare pentru SQL Server 2012. Această actualizare include următoarele îmbunătățiri pentru SQL Server 2012:
  • Această actualizare împiedică fiind adăugate la codul-căi de optimizare REZUMA funcțiile în mod inutil.
  • Această actualizare previne cache în memorie business intelligence (IMBI) pentru unele operațiuni de fiind eliminat.
  • Această actualizare îmbunătățește performanța DIVDE funcția.

Informații suplimentare

Pachet de actualizare cumulativ 4 pentru SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 4 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2758687 Pachet de actualizare cumulativ 4 pentru SQL Server 2012
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 SQL Server 2012 construiește lansate după SQL Server 2012 a fost lansat

Referințe

Pentru mai multe informa?ii despre o actualizare similare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2753684 Este disponibilă o actualizare care îmbunătățește funcția de REZUMARE și caracteristică în cache în SQL Server 2012
Pentru mai multe informații despre modelul de deservire incrementală pentru SQL Server, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
935897 Un Model Incremental service este disponibil de la echipa de SQL Server pentru a livra remedierile rapide pentru problemele raportate
Pentru mai multe informații despre schema de numire pentru actualizări de SQL Server, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
822499 Schemă de denumire pentru pachetelor de actualizare software Microsoft SQL Server
Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2758628 - Ultima examinare: 26 octombrie 2012 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Express
  • Microsoft SQL Server 2012 Standard
  • Microsoft SQL Server 2012 Web
  • SQL Server 2012 Enterprise Core
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2758628 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2758628

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com