Az Outlook 2010 továbbfejlesztett automatikus ütközés megoldás kezelését van

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2755373 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Microsoft Outlook 2010 a konfliktus kezelése szolgáltatás online módban ütközések feloldása biztosítja, nagyobb. Ez a szolgáltatás feloldja az ütközéseket, ha ugyanazt a cikket különböző verziói léteznek a kiszolgálón és az ügyfélen.

Az Outlook-ügyfelek korábbi verziói bizonyos esetekben elem mentésekor hibák megjelenítéséhez. A hibák a következőkhöz:
Az elem nem menthető, mert egy másik felhasználó vagy egy másik ablakban megváltozott.

Az elem nem menthető, mert egy másik felhasználó vagy egy másik ablakban megváltozott. Szeretne másolatot készíteni az elem alapértelmezett mappájában?

Azonban ezek ugyanolyan feltételek mellett, az Outlook 2010 nem hoz létre ütközése miatt.

További információ

Mentse az új Outlook 2010 online módban funkció eredményeket követően oldják a legtöbb ütközik. Az Outlook gyorsítótáras Exchange üzemmódban szinkronizálás során változások hozzárendelésére szolgál ugyanazon az Ütközés megoldás logika használatával nem. Ütközés automatikus kezelés célja soha nem jelenít meg a felhasználó ütközése miatt. Azonban bizonyos esetekben a felhasználók is várt az Outlook korábbi verzióiban a külföldről ütközéséről tájékoztató üzenetek. Például, ha több felhasználó frissítése ugyanezen ülésén az egy nyilvános naptármappát. Ebben a forgatókönyvben az Outlook 2010 ütközés névfeloldási funkció felülbírálja a nyilvános mappa beállításait. Az Exchange-felhasználók ezért nem látható ütközéséről tájékoztató üzenetek, akkor is, ha ugyanazt az elemet módosította egy időben két vagy több különböző felhasználó.

Az Outlook 2010 automatikus ütközés megoldás viselkedés letiltása

Fontos A cikkben a rendszerleíró adatbázis módosításával kapcsolatos tudnivalók. Győződjön meg arról, hogy biztonsági másolatot a beállításjegyzékről módosítása előtt. Győződjön meg arról, hogy ismeri a rendszerleíró adatbázis visszaállítása, ha probléma merül fel. Mentéséről, visszaállításáról és a rendszerleíró adatbázis módosításával kapcsolatos további tudnivalókért kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis vonatkozó cikkét:
322756 Útmutató: biztonsági mentése és visszaállítása a Windows rendszerleíró adatbázis
Az Outlook 2007 ütközés névfeloldás működésének visszaállításához, hozza létre a következő rendszerleíró értéket:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\Options
Érték: OutlookOnlineConflictResolutionDisabled
Azonosító típusa: DUPLASZÓ
Érték: 1

Fontos Ha a OutlookOnlineConflictResolutionDisabled értéke 1, jelennek meg hibaüzenetek száma jelentősen növelhetik.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2755373 - Utolsó ellenőrzés: 2012. december 7. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Outlook 2010
Kulcsszavak: 
kbmt KB2755373 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! A Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította ezt a cikket. A Tudásbázisban közzétett cikkek gépi és nem gépi fordítással készülnek, így minden felhasználó saját anyanyelvén is olvashatja valamennyi cikket. A gépi fordítás azonban nem mindig hibátlan, hiszen jelentésbeli, mondattani vagy nyelvtani hibákat tartalmazhat hasonlóan ahhoz, amikor egy nem anyanyelvi beszélővel váltunk szót az anyanyelvünkön. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért, valamint a lefordított tartalom használatáért. A gépi fordítószoftvert rendszeres időközönként frissítjük.
A jelen cikk angol változata a következő: 2755373
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com