Fil för loggning av Outlook visar alla godkända och interna relay domäner i Exchange Server 2010 organisation när du aktiverar loggning för felsökning

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2749593 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Föreställ dig följande:
  • Du markerar kryssrutan Aktivera loggning (kräver omstart av Outlook) för felsökning i de avancerade inställningarna i Microsoft Outlook 2010 i en Microsoft Exchange Server 2010.
  • Du skapar eller svarar på ett e-postmeddelande i Outlook 2010. En Exchange Web Services (EWS) begäran skickas till Exchange-servern för att hämta inställningarna för e-posttips.
I det här fallet visar loggningsfilen i Outlook-mappen loggning accepterade och interna relay domäner i organisationen. Om organisationen har många accepteras och interna relay domäner loggningsfilen blir stor.

Obs! Som standard är loggningsfilen finns i följande mapp:
%Temp%\Outlook-loggning

Orsak

Det här problemet beror på Exchange-servern returnerar den fullständiga listan över godkända eller interna relay domäner i organisationen. När du markerar kryssrutan Aktivera felsökning loggning (kräver omstart av Outlook) sparas loggningsfilen, som innehåller listan lokal disk.

Lösning

Lös problemet genom att installera uppdateringen följande:
2719800 Beskrivning av Samlad uppdatering 5 för Exchange Server 2010 Service Pack 2
Obs! När du har installerat samlade uppdateringen innehåller loggningsfilen endast primär SMTP-domän för den användare som skickar begäran EWS.

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller".

Mer Information

Mer information om hur du aktiverar alternativet Aktivera e-postloggning för felsökning i Outlook 2003, Outlook 2007 och Outlook 2010 klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
831053 Hur du aktiverar alternativet Aktivera e-postloggning för felsökning i Outlook 2003, Outlook 2007 och Outlook 2010
Mer information om e-posttips finns på följande Microsoft-webbplats:
Allmän information om e-posttips
Mer information om hur du konfigurerar organisationens inställningar för e-posttips finns på följande Microsoft-webbplats:
Mer information om hur du konfigurerar inställningarna för e-posttips organisatoriska

Egenskaper

Artikel-id: 2749593 - Senaste granskning: den 14 november 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 på följande plattformar
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2749593 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2749593

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com