FIX: "SQL Server afirmația: fișier: <bcmdsink.cpp>, linia Către =<n> aserțiune nereușită ="src"" mesaj de eroare când actualizați BLOB acoperire de date în SQL Server 2008 R2 sau în SQL Server 2012</...

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2749560
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie remedieri Microsoft SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 (SP1) într-un fișier descărcabil. Pentru că remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu versiunea precedentă de actualizare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 (SP1).

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Creați un tabel care conține unele coloane a tip acoperire de date binar mare obiect (BLOB) în Microsoft SQL Server 2008 R2 sau în Microsoft SQL Server 2012. De exemplu, tabelul conține o coloană de tip acoperire de date Text.
  • Creați o publicație tranzacționale pentru a reproduce coloanele care nu sunt coloane de tip BLOB date. Apoi, creați un abonament pentru publicare.
  • Creați o alta publicatie tranzacționale pentru a reproduce coloane de tip BLOB date. Apoi, creați un abonament pentru publicare.
  • Tu a alerga UPDATETEXT declarație pentru a actualiza datele BLOB editorului.
În acest scenariu, replicarea Log Reader Agent nu. În plus, se înregistrează următorul mesaj de eroare în fișierul jurnal de eroare SQL Server:
Eroare: 17066, severitatea: 16, stat: 1
SQL Server afirmația: fișier: <bcmdsink.cpp></bcmdsink.cpp>, linia Către =<n></n> Nu a reu?it afirmația = "src". Această eroare poate fi legate de sincronizare. Dacă eroarea persistă după revedea declarația, utilizați DBCC CHECKDB pentru a verifica baza acoperire de date pentru integritatea structurală, sau reporniți serverul pentru a asigura structuri acoperire de date din memorie nu sunt corupte.

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

Actualizarea cumulativă 5 pentru SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în Cumulative Update 5. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2777772 Pachet de actualizare cumulativ 5 pentru SQL Server 2012
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 SQL Server 2012 construiește care au fost lansate după SQL Server 2012 a fost lansat

Actualizarea cumulativă 4 pentru SQL Server 2008 R2 SP2

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 4 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 SP 2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2777358 Pachet de actualizare cumulativ 4 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2008 R2 SP 2 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2730301 SQL Server 2008 R2 se bazează care au fost lansate după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 a fost lansat

SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 9 actualizare cumulativă pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1. Pentru mai multe informații despre acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2756574 Pachet de actualizare cumulativ 9 pentru SQL Server 2008 R2 SP1
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2008 R2 fix de presă. Microsoft recomandă să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL Server 2008 R2 se bazează care au fost lansate după SQL Server 2008 R2 SP1 a fost lansat
Remedieri rapide Microsoft SQL Server 2008 R2 sunt create pentru specifice SQL Server pachet Service Pack. Trebuie să se aplice un remediu de SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 pentru o instalare de SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1. implicit, orice remediere rapidă care este furnizat într-un SQL Server pachet Service Pack este inclus în următorul SQL Server pachet Service Pack.

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Referințe

Pentru mai multe informații despre tipurile de replicare, du-te la următorul site Web MSDN:
Informații generale despre tipurile de replicare
Pentru mai multe informații despre cum tranzacțională reproducerea operelor, du-te la următorul site Web MSDN:
Cum tranzacțională reproducerea operelor

Proprietă?i

ID articol: 2749560 - Ultima examinare: 17 decembrie 2012 - Revizie: 3.0
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2749560 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2749560

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com