Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Δεν έχετε δικαίωμα" κατά την προσπάθειά σας να ανοίξετε έναν κοινόχρηστο φάκελο του ημερολογίου στο Outlook για Mac

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2743752 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να ανοίξετε έναν κοινόχρηστο φάκελο ημερολόγιο του Microsoft Outlook για Mac για Office 365 ή το Outlook για Mac 2011, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους, παρόλο που σας έχουν παραχωρηθεί δικαιώματα για το φάκελο:

Το Outlook δεν είναι δυνατό να ανοίξει το φάκελο. Δεν έχετε δικαίωμα να ανοίξετε αυτόν το φάκελο. Επαφή <Calendar owner's="" name=""></Calendar> για δικαίωμα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή ο κάτοχος του φακέλου που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση κάνει κοινή χρήση του φακέλου subcalendar μαζί σας αλλά όχι να μοιραστεί τους προεπιλεγμένο φάκελο Ημερολόγιο (πρωτεύον).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, τον κάτοχο του ημερολογίου πρέπει να μοιραστείτε το πρωτεύον και τους δευτερεύοντες φακέλους Ημερολόγιο μαζί σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Στο Outlook για Mac, πρέπει να έχετε δικαίωμα "αναθεωρητής " για να αποκτήσετε πρόσβαση σε προεπιλεγμένο φάκελο ημερολόγιο του άλλου χρήστη να έχουν επίσης πρόσβαση τους φακέλους subcalendar.

Για παράδειγμα, έχετε δικαιώματα για να τους παρακάτω κοινόχρηστους φακέλους ημερολογίου:

  • Ημερολόγιο
  • Δεύτερο ημερολόγιο
Σε αυτό το παράδειγμα, το δεύτερο ημερολόγιο είναι ένας υποφάκελος του ημερολογίου. Αυτό εμφανίζεται ως εξής:

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Στιγμιότυπο ημερολογίου Sub


Για να μπορέσετε να ανοίξετε το φάκελο δεύτερο ημερολόγιο του άλλου χρήστη, πρέπει να έχετε τουλάχιστον δικαιώματα Reviewer τους προεπιλεγμένο φάκελο ημερολόγιο.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κοινή χρήση ενός φακέλου στο Outlook για Mac, ανατρέξτε την ακόλουθη τοποθεσία Web του Office:
Κοινή χρήση ενός φακέλου σε ένα λογαριασμό του Exchange

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2743752 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2011 for Mac
  • Outlook for Mac for Office 365
Λέξεις-κλειδιά: 
kbsurveynew kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB2743752 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2743752

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com