Un flux de lucru SharePoint Server 2013 merge într-o stare anulate atunci când începe un existente SharePoint Server 2007 sau SharePoint Server 2010 flux de lucru

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2738553 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu.
  • Utilizați "fluxul de începe o listă lucru" sau "Începe un Site Workflow" de acțiune de la platforma de flux de lucru Microsoft SharePoint Server 2013 să înceapă un existente SharePoint Server 2007 sau SharePoint Server 2010 flux de lucru.
  • Ai acces la Listă tabel sau site-ul flux de lucru variabile locale.
  • Tip acoperire de date șir sau tipul acoperire de date ID-ul elementului de listă este utilizat. Cu toate acestea, valoarea este null.
În acest scenariu, fluxul de lucru SharePoint 2013 merge într-o stare de anulat, și următoarea excepție este afișat pe Stare flux de lucru Pagina:
System.ArgumentException:
Sursa de la Microsoft.Activities.GetDynamicValueProperty'1.Execute (CodeActivityContext context)
la System.Activities.CodeActivity'1.InternalExecute (ActivityInstance exemplu, ActivityExecutor executor, BookmarkManager bookmarkManager)
la System.Activities.Runtime.ActivityExecutor.ExecuteActivityWorkItem.ExecuteBody (ActivityExecutor executor, BookmarkManager bookmarkManager, locație resultLocation)
NotăAceastă problemă nu se produce pentru alte tipuri acoperire de date.

Remediere

Pentru a rezolva această problemă, utilizați acțiunea "Set flux de lucru variabilă" pentru a vă asigura că tipul acoperire de date șir și tipul acoperire de date ID-ul elementului de listă nu sunt goale.

Proprietă?i

ID articol: 2738553 - Ultima examinare: 16 noiembrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft SharePoint Server 2013
Cuvinte cheie: 
kbsurveynew kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB2738553 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2738553

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com