Korriger: Kan ikke legge til en artikkel til en publikasjon som er i et partnerskap i SQL Server 2008 for databasespeiling

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2737161 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Microsoft distribuerer hurtigreparasjoner for Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 3 som en nedlastbar fil. Fordi reparasjonene er kumulative, inneholder hver nye utgivelse alle hurtigreparasjonene og alle sikkerhetsreparasjonene som var inkludert i den forrige SQL Server 2008 Service Pack 3 Løs utgivelsen.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Tenk deg følgende:
 • Du konfigurerer databasespeiling på to forekomster av Microsoft SQL Server 2008.
 • Du konfigurerer en overførbar replikering publikasjonen i en database som er principal lese-skrive-databasen på en hovedstol server i et partnerskap for databasespeiling. Replication-initialisering er fullført, og deretter synkroniseres med abonnenten.
 • Den replikerte databasen failover fra principal serveren til speil-server.

  Obs! Når dette skjer, tidligere speil-serveren, bytter roller og databasen er på nett i lese-/ skrivemodus som den nye principal databasen.
 • Du legger til en artikkel i publikasjonen på nytt principal-forekomsten. Replication-initialisering er fullført, og deretter synkroniseres med abonnenten.
 • Du kan legge til en annen artikkel i publikasjonen.
I dette scenariet kan du motta følgende feilmeldinger.

Feilmelding 1

Et statisk utvalg, ble ikke generert fordi ingen abonnementer måtte startes.

Feilmelding 2

Msg 14058, nivå-16, tilstand 1, prosedyren sp_MSrepl_addsubscription_article, linje 331

Kan ikke opprette abonnementet fordi abonnementet eksisterer allerede i abonnementdatabasen for. Bare én abonnement på samme publikasjon er tillatt i hver abonnementdatabasen. Slette abonnementet, og legge den på nytt om nødvendig. Hvis problemet vedvarer, kan metadata for replikering være feil. Se elektroniske bøker for feilsøkingsinformasjon

Obs!Dette problemet oppstår fremdeles Hvis du failover for den opprinnelige hovedstolen forekomsten, og deretter legger du til den samme artikkelen.

Løsning

Informasjon om kumulativ oppdatering

SQL Server 2008 Service Pack 3

Hurtigreparasjonen for dette problemet ble først utgitt i kumulative oppdateringen 7 for SQL Server 2008 Service Pack 3. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du skaffer denne kumulativ oppdateringspakke for SQL Server 2008 Service Pack 3, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2738350 Kumulativ oppdateringspakke 7 for SQL Server 2008 Service Pack 3
Obs! Fordi bygginger er kumulative, inneholder hver nye fix-utgivelse alle hurtigreparasjonene og sikkerhetsreparasjonene som var inkludert i den forrige SQL Server 2008 Service Pack 3 Løs utgivelsen. Vi anbefaler at du vurderer å bruke den nyeste versjonen av hurtigreparasjonen som inneholder denne hurtigreparasjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2629969 SQL Server 2008 bygger som er utgitt etter Service Pack 3 for SQL Server 2008 ble utgitt

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer replikering og databasespeiling, kan du gå til følgende MSDN-webområde:
Slik konfigurerer du replikering og databasespeiling
Hvis du vil ha mer informasjon om databasespeiling, kan du gå til følgende MSDN-webområde:
Generell informasjon om databasespeiling

Workaround

Hvis du vil omgå dette problemet, kan du bestemme om den sys.servers.kolonnene server_id og syssubscriptions.ssrvid treff på den aktive database-forekomsten før du legger til artikkelen.

Notater
 • Hvis de to kolonnene ikke stemmer, bør du legge til artikkelen publikasjonen fra forekomst der kolonnene stemmer med. Du må planlegge nedetid for failover databasen til partner-forekomst.
 • Hvis det finnes flere srvid -verdier i syssubscriptions -tabellen, må du fjerne artikkelen som har en annen srvid -verdi, failover databasen til partner-forekomsten, og deretter legge til artikkelen på nytt.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2737161 - Forrige gjennomgang: 17. september 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 3
 • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 Standard
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2737161 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2737161

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com