Ett anrop till en slutpunkt i UCMA 3.0 kopplas från efter 30 minuter

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2735323 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Föreställ dig följande:
  • Du kan utveckla ett program för Automatisk etablering med hjälp av Microsoft Unified Communications hanteras API 3.0 (UCMA 3.0) i en miljö med Lync Server 2010.
  • UCMA använder programmet en Session Initiation Protocol (SIP) uniform resource identifier (URI) eller en tel URI för att skapa en slutpunkt för användaren. SIP URI är i den "user = telefon" format.
  • Slutpunkten tar emot ett samtal ska vidarebefordras från en Server för medling.
  • Samtalet är ansluten.
I det här fallet är samtalet efter 30 minuter eftersom SIP-session har upphört att gälla.

Obs!Timer för sessionen kan inte inaktiveras eller ökade. Om du anger ett lägre värde för timern kommer samtalet när du ställer in timern.

Orsak

Det här problemet beror på att UCMA slutpunkt skickar 200 svar utan en viss rubrik till begäran om uppdatering från MediationServer. När samtalet är ansluten skickar medling servern en uppdatering av SIP-begäran till en UCMA slutpunkt uppdatera sessionen. Men om UCMA slutpunkten skickar 200 svar utan en viss rubrik på begäran. Detta medför att Lync servern inte att vidarebefordra meddelandet korrekt. Därför medling servern får inte svar på begäran om uppdatering och kopplar samtalet.

Lösning

Lös problemet genom att installera den kumulativa uppdateringen följande:
2740406 Beskrivning av kumulativ uppdatering för Lync Server 2010 Unified Communications hanteras API 3.0 Runtime: oktober 2012

Egenskaper

Artikel-id: 2735323 - Senaste granskning: den 5 november 2012 - Revision: 3.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Unified Communications Managed API v3.0 Core Runtime
Nyckelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2735323 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2735323

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com