Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση για να εμφανίσετε τον αριθμό επέκτασης των Η.Π.Α τηλεφωνικούς αριθμούς σε κάρτες επαφών στο Lync 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2735322 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Εισαγωγή

Αυτό το άρθρο περιγράφει μια ενημερωμένη έκδοση που επιτρέπει τη Microsoft Lync 2010 για να εμφανίσετε αριθμούς επέκταση στις καρτέλες επαφής για τις επαφές που χρησιμοποιούν έναν αριθμό τηλεφώνου Η.Π.Α με αριθμό επέκτασης.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να εμφανίσετε τον αριθμό επέκτασης της κάρτας επαφών, ο διαχειριστής πρέπει να εγκαταστήσετε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση παρακάτω:
2737155 Περιγραφή του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για το Lync 2010: Οκτωβρίου 2012


Μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης, ο διαχειριστής πρέπει να ορίσετε την τιμή της ShowExtensionInFormattedDisplayString πολιτικής υπολογιστή-πελάτη σε "true". Για να γίνει αυτό, ο διαχειριστής πρέπει να εκτελέσετε το ακόλουθο cmdlets στο κέλυφος διαχείρισης Lync Server 2010:
$x = νέα CsClientPolicyEntry-το όνομα "ShowExtensionInFormattedDisplayString"-η τιμή "True"
$y = Get-CsClientPolicy-ταυτότηταPolicy_Identity
$y.PolicyEntry.Add($x)
Σύνολο CsClientPolicy-παρουσία $y
Σημείωση Σε αυτήν την εντολή "Policy_Identity" είναι ένα σύμβολο κράτησης θέσης για την ταυτότητα της πολιτικής. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "Global" ως ταυτότητα της πολιτικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με νέες δυνατότητες του βιβλίου διευθύνσεων, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του cmdlet Νέα CsClientPolicyEntry , επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Τρόπος χρήσης του cmdlet νέο CsClientPolicyEntry

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2735322 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Lync 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbsurveynew kbfix kbexpertiseinter kbmt KB2735322 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2735322

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com