Un nume de utilizator care este inclus într-un URL de întâlnire Lync Online este incorectă, atunci când este configurată delegat

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2735319 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Instalați actualizarea cumulativă, care este menționat în bază de cunoștințe Microsoft (KB) articolul 251482 sau mai târziu fiecare client de Lync 2010 într-un mediu.
  • Aveți utilizatorul A și B utilizator în mediu.
  • Utilizatorul A utilizează Outlook pentru a seta utilizatorul B delegat pentru cutia poștală A utilizatorului. Utilizatorul A, de asemenea, utilizează Lync 2010 pentru a seta utilizatorul B ca delegat.
  • B utilizatorul creează un online întâlnire e-mail mesajul în nume de sign-in utilizatorului A. Pentru aceasta, utilizatorul B selectează oră pe utilizator pe calendar. Apoi utilizatorul B face clic Întâlnire nouă buton în panglică de Outlook sau clicuri Întâlnire online opțiunea în Elemente noi picătură de Listă tabel.

În acest scenariu, nume de sign-in de utilizator care este inclus în URL-ul întâlnire aparține utilizatorul B în locul utilizatorului A.

Notă Pentru a adăuga un membru delegat în Lync 2010, urmați acești pași:
  1. Deschide Lync 2010, faceți clic pe Opțiune buton de pe bara de instrumente. Apoi faceți clic pe Redirecționarea barare apelurielement.
  2. Faceți clic pe Editare membri mele delegat element. Apoi faceți clic pe Adauga butonul pentru a selecta delegatul.

Rezoluție

Pentru a rezolva problema, instalați următoarea actualizare cumulativă:
2737155 Descriere a pachetului de actualizare cumulativ pentru Lync 2010: octombrie 2012

Remediere

Pentru a soluționa această problemă, efectuați una dintre următoarele operații în locul al patrulea pas în secțiunea simptome:
  • Faceți dublu clic pe oră pe utilizator pe calendar și apoi faceți clic pe Întâlnire nouă buton în mesajul e-mail de rezervare care apare.
  • Faceți clic dreapta pe timpul întâlnirii și selectați Rezervare nouă sau Nouă solicitare de întâlnire opțiune. Apoi faceți clic pe Întâlnire nouă buton în mesajul e-mail de rezervare care apare.

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre cum se utilizează caracteristica acces delegat în Outlook, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
291626 Cum de a gestiona mai multe conturi de cutii poștale Exchange în Outlook
Pentru mai multe informații despre cum se utilizează caracteristica de acces delegat în Outlook, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
956980 Cum se utilizează caracteristica de acces delegat în Outlook
Pentru mai multe informații despre set de actualizări cumulativ pentru Lync 2010: noiembrie 2011, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2514982 Descriere a pachetului de actualizare cumulativ pentru Lync 2010: noiembrie 2011

Pentru mai multe informații despre cum se adaugă membru delegat în Lync 2010, du-te la următorul site Web Microsoft:

Generale despre programarea Lync 2010 Online întâlniri

Proprietă?i

ID articol: 2735319 - Ultima examinare: 11 octombrie 2012 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
  • Microsoft Lync 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2735319 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2735319

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com